Тема за сайт

idevbg каза:
Направи си сайт на класа - може да не е посещавам от целия свят, но ще имаш 20тина постоянни посетителя, ако го изпипаш добре - това е сайта на моя курс - винаги има успех :) Дори мога да ти дам някой готови неща от стария сайт на класа ми.

Сигурен съм, че никои няма да го посещава 8)

koko13 каза:
Незная как да използвам функцията curl за логин в замунда, за да могат потребителите да теглят без да са логнати в замунда, но никои не иска да ми помогне, или да ми каже защо ми се получава проблема с тази функция и как да си го оправя, а без това няма смицъл от такъв сайт :cry:
Това няма как да стане, защото ако погледнеш анонса на торентите, които сваляш от замунда, всичките от тях имат ключ, който е уникален за всеки потребител. Да можеш да използваш твоят ключ, но ако започнат да свалят доста хора няма да има как да наваксаш с ъплоуда и може да те блокнат (проверяват ли изобщо за hit & run?). Иначе е лесно да се логнеш, един приятел източи всичките им торенти и чак тогава разбра, че няма да стане номера :D Пък и за какво ти е това, в днешно време кой няма акаунт в замунда??

Хмм идеята за сайта не е лоша но трябва да я развиеш.Например напиши като лого "My web for your Browser" или нещо от сорта.Прецени към кои потребители се насочваш например ако няма да е някакъв сериозен а ще бъде за млади хора промени имената на бутоните Снимки-> Зяпай снимки Видео -> Яки клипчета Книга за Гости->Драсни ми нещо.........и пиши колкото можеш повече смисал на първата ти снимка в галерията ти сложи и некво описание от сорта "добре че не послушах наще да стана пилот че сигорно по-зле и от тоя щях да се преземявам" или там каквото ти дойде на акъл все пак това е твоя сайт.
Трябва да промениш дизайна направи го по изчистен и свежарски и най-важното да може да се чете текста без да се напряга човек(не се засягай).

Успех :?:

morguL каза:
Хмм идеята за сайта не е лоша но трябва да я развиеш.Например напиши като лого "My web for your Browser" или нещо от сорта.Прецени към кои потребители се насочваш например ако няма да е някакъв сериозен а ще бъде за млади хора промени имената на бутоните Снимки-> Зяпай снимки Видео -> Яки клипчета Книга за Гости->Драсни ми нещо.........и пиши колкото можеш повече смисал на първата ти снимка в галерията ти сложи и некво описание от сорта "добре че не послушах наще да стана пилот че сигорно по-зле и от тоя щях да се преземявам" или там каквото ти дойде на акъл все пак това е твоя сайт.
Трябва да промениш дизайна направи го по изчистен и свежарски и най-важното да може да се чете текста без да се напряга човек(не се засягай).

Успех :?:

Прав си, но разбирам и от авиация и това кацане на последната снимка си е нормално, на някои летища се каца така, пилотите са с голям опит и са обучени да го правят точно по този начин. Е не кацат чак така, защото този прави go around :D

tedobedo каза:
Открихме какъв сайт да направиш... Каза, че разбираш от авиация... Защо не направиш такъв?

Аз ще направя, но кой ще го посещава, няма да има посетители :o

не мен ми дойде идея - World of Warcraft browser game
изпълнението ще ми отнеме около 3-4 месеца но както и да е.. :twisted:

kriss каза:

Въпреки, че WOW има толкова много почитатели - на мен не ми харесва

koko13 каза:
kriss каза:

Значи искаш идея, хората ти дават идея и ти казваш, че идеята не ти харесва. Защо не направиш нещо което ти харесва пък виж какво ще излезе. В този форум има програмисти които от нищото могат найстина да направят нещо голямо и съм сигурен, че ако те имаха някаква уникална идея каквато ти искаш те вече да са я направили за тях си.

Трудно е да се измисли идея, но като видях сайта в началото май за теб ще е по-добре първо да си развиеш уменията преди да започнеш да търсиш какво да правиш.

Пич! Какво да ни харесва в този сайт? Качил си 5 mp3-ки, които ти харесват на теб, и 5 снимки от някаква игра.

Пич! Да приемем, че ще вляза 1 път в сайта, ще изтегля всичките 5 песни... и утре защо да влизам? Освен това дизайнът наистина е трагедия, както ти казаха хората.

Пич! Просто измисли някакъв сайт, който да предлага нещо на потребителите, например да качват картинки, да качват музика, да си общуват помежду си... абе някаква услуга трябва да има, направи най-красивия дизайн на който си способен, дай всичко от себе си и това е.

Между другото това ти ли си? Ако си ти заведи тази мацка на кафе. :lol:

qazxsw каза:
koko13 каза:
kriss каза:

Значи искаш идея, хората ти дават идея и ти казваш, че идеята не ти харесва. Защо не направиш нещо което ти харесва пък виж какво ще излезе. В този форум има програмисти които от нищото могат найстина да направят нещо голямо и съм сигурен, че ако те имаха някаква уникална идея каквато ти искаш те вече да са я направили за тях си.

Трудно е да се измисли идея, но като видях сайта в началото май за теб ще е по-добре първо да си развиеш уменията преди да започнеш да търсиш какво да правиш.

Най-добре си е да не правя нищо. :!:

Back
Горе