Темплейт за личен сайт

kikity_94

Registered
Моля ви се дайте някакъв темплейт за личният ми сайт който смятам да направя. Отчаях се вече колко разгледах и на 1 не с аспрях :(

Хора, моля ви помогнете......напишете стъпка по стъпка как се прави сайт от тези кодове нищо неразбирам,а имам курсова работа да направя сайт ,но нещо-нищо не става.Трябва ми най-обикновен сайт от 2-3 страници и 2-3 бутона (сайта няма да се побликува).МОЛЯ... :cry:

talevtehnology каза:
Ама савсем ме обаркахте кой иска сега темплейт и кой цял сайт :D :?
Аз ислам сайт,а душицата над мен темплейт.Ако можеш да ми помогнеш за сайта ще съм ти много благодарна.

Писах ти по скайп.

Кититу, кажи сега какъв темплейт ти трябва на теб.
Кажи ми за какво точно ще бъде сайта ти личен сайт много неща се подразбират пред това.

Ако искаш да изразиш себе си дай малко информация какви цветове ала бала.. и така :)

@fina , може да ползваш някоя готова система или ти искаш ръчно писан сайт? А статичен или динамичен ще е?

статичен,предложи ми някоя готова система,просто го исках по стъпки за да се науча да го правя.

Fina каза:
статичен,предложи ми някоя готова система,просто го исках по стъпки за да се науча да го правя.

Статичния сайт няма система :)

http://www.freelayouts.com/templates/foxy

Ето тук има безплатни темплейти, просто си правиш копия на основния файл и си сменяш информацията, като оправяш и URL-тата на линковете в менюто

Back
Горе