A apsiTO Registered 6 Май 2014 #1 Периоидично ми се налага да изрязвам сложни снимки. Трябва ми човек който да го прави срещу съответното заплащане.
Периоидично ми се налага да изрязвам сложни снимки. Трябва ми човек който да го прави срещу съответното заплащане.
B borelfa Registered 4 Юни 2014 #3 apsiTO каза: Периоидично ми се налага да изрязвам сложни снимки. Трябва ми човек който да го прави срещу съответното заплащане. Увеличете... дайте снимката за тифец и какво се изисква
apsiTO каза: Периоидично ми се налага да изрязвам сложни снимки. Трябва ми човек който да го прави срещу съответното заплащане. Увеличете... дайте снимката за тифец и какво се изисква
V VictorBoy Registered 6 Юни 2014 #4 Малко късно се вклювам, но и аз мога да поема подобни поръчки. Почти 2 години изрязвахме пътечки за една гръцка фирма. Без да се фукам мога да кажа че изрязвам прецизно и бързо.
Малко късно се вклювам, но и аз мога да поема подобни поръчки. Почти 2 години изрязвахме пътечки за една гръцка фирма. Без да се фукам мога да кажа че изрязвам прецизно и бързо.