Този домейн се продава - PR4

14.80лв. струва да си купиш нов домейн .com ,а той иска 20?! :D Нека му изтече домейна и си го създайте на ново като искате.

BBC91 каза:
14.80лв. струва да си купиш нов домейн .com ,а той иска 20?! :D Нека му изтече домейна и си го създайте на ново като искате.

все пак има пр4 което не е малко ... пък и като изтече домейна не може на следващия ден да се купи ... трябва да мине известно време

я върви го продай в предприемача аз домейн пр2 му взех 70лева
то и зависи от името, но опитай :)

BBC91 каза:

приятелю домейна има PR4, ако не си забелязал, домейна е закупен от дом.бг и няма такава цена 14.80 за COM домейн там, нещо се изказа неподготвен :D
и другото което е ако не го подновя след това пак неможете да го купите в рамките на 45 дни а само аз мога да си го подновя за сумата от $99.00, явно не ги схващаш много - много нещата, след като изминат и тези 45 дни чак тогава може да се продава свободно :)

BBC91 каза:
даже иска малко
Ти сигорно си нямаш на представа колко трудно се прави сайт с пр3 а не мисля за 4ри какво ще е

BattleGrounds каза:
BBC91 каза:
даже иска малко
Ти сигорно си нямаш на представа колко трудно се прави сайт с пр3 а не мисля за 4ри какво ще е

Благодаря за подкрепата, наистина много хора и на идея си нямат

...вече не се продава, за съжаление

GaTio2 каза:
я върви го продай в предприемача аз домейн пр2 му взех 70лева
то и зависи от името, но опитай :)

Продадох го там, благодаря, веднага се обадиха и го продадох на едно момче за сумата от 20 лв. + цената на подновяването му

..който е под крушата - ял круши, както се казва в един лаф :D

Back
Горе