Топик - Възможно ли е ?

Marik

Registered
Много ми се иска да направя следното и ако има такъв мод ще е супер.

Искам да направя , когато потребителите пишат тема да имат от долу да избират какъв вид да е темата също така да се направи една допълнителна колонка до Replays , която да е Тип примерно и там да показва картинката или името на типа на топика.

Marik каза:
Много ми се иска да направя следното и ако има такъв мод ще е супер.

Искам да направя , когато потребителите пишат тема да имат от долу да избират какъв вид да е темата също така да се направи една допълнителна колонка до Replays , която да е Тип примерно и там да показва картинката или името на типа на топика.
ако можах да разбера нещо ... обясни малко по добре :?:

В Форума има таблици :

Име : | Тип | Отговори :

Името на топика | Типа на топика | Отговорите в топика:

- > Влизаш създаваш една тема и от долу имаш избор какъв да е топика
- > След като избереш на всеки топи да се показва нова колонка и там да си пише какво е.

Аз бях намерил едно , но то пак поставя folders от пред и не прави нова колона както аз искам....

Marik каза:
В Форума има таблици :

Име : | Тип | Отговори :

Името на топика | Типа на топика | Отговорите в топика:

- > Влизаш създаваш една тема и от долу имаш избор какъв да е топика
- > След като избереш на всеки топи да се показва нова колонка и там да си пише какво е.

Аз бях намерил едно , но то пак поставя folders от пред и не прави нова колона както аз искам....
каде е този мод ще се опирам да го направя да го направи в колонка и каквото искаш ти :?:

Това е мода - Тук

Целта е да се направи така че да има още една колонка до преди риплеи.
И Примерно създавам няколко вида топици , вместо да ми ги пише от пред както като поставя Важен топик , то ще пише името в таблицата от среща на името.

:roll: Ако можеш да го направиш ще е супер

този мод немога да го направя не намирам в първия файл този ред дет треа да се намери мисля , че първия код немога нямам го ... базата немога да направя поне до колкото разбирам трябва да се направи ... :roll:

Back
Горе