Трябва ми Аватар.

taxi

Registered
Искам да помоля всички PhotoShop маняци да се пробват да ми направят аватар :) в момента нямам идей ,но ползвам такива дето воубще не се определят във моя форма..Голем Нууб съм и затова ,ако някой му се прави аватар за мен нека се опита.Знаете че не сте задължени :?: имам малко идей ,но ако ги искате пишете тук за да знам че има някой заинтересован.Иначе по възможност нещо с коли(BMW) или пингинче :P или нещо по ваш вкус. :arrow:

ще се пробвам
edit: заповядаи почти нищо несам правил но нямам идей :twisted: :?: http://www.prikachi.com/files/494554J.png :roll:

Хах не е задължително да е Taxi фона и ако искаш даже го прави 400x400 или кво ще да е после ще оправям размера..Просто да е красиво и да пише Taxi други думи не са нужни :) (при успех +1 ).

taxi каза:
Хах не е задължително да е Taxi фона и ако искаш даже го прави 400x400 или кво ще да е после ще оправям размера..Просто да е красиво и да пише Taxi други думи не са нужни :) (при успех +1 ).
автара ги права макс 155х155 ем ще направа друг и прост тва ми беше идеяре бмв такси

maminia каза:
taxi каза:
автара ги права макс 155х155 ем ще направа друг и прост тва ми беше идеяре бмв такси

Еми извинявай просто ,надписът който си добавил малко не ми харесва..BMW-то Такси не се вижда хубавото вижда се само отпред..И е вечер която скрива повече колата и не е интересен на другите потребители.

Back
Горе