Трябва ми едно лого и два банера

djvato

Registered
Здравейте на всички фото шоп маняци ... тъй като аз с фото шоп изобщо несе занимавам и съм ... не знам бъкел ... дори да напиша нещо ... абе кво да ви говоря ... направо да ви кажа ... трябва ми едно лого за сайт ... трябва да ви стане ясно за кой ... (моя) и един банер 486x60 и 88х31 ... банерите не са чак толкова важни логото е най важно защото то ще се вижда от всеки посетил сайта логото да е нещо раздвижено , ако незнаете аз обичам попринцип движещите се сайтове все едно са живи :D размерите на логото да са 935х145 .. и искам нещо да пише свързано с FREE-ZoNA.NeT вижте менюто както например тук има уроци а там онлайн игри в банера нещо да пише онлайн игри форуми и т.н. общо взето трябва ми логото банерите не са важни и без тях може !!!

Благодарим на всички който
ще помогнат дано има такива ! :?:

Ами аз мога да ти направя но в момента нямам никаква идея как да изглежда а и днес нямам време иначе с радост бих ти помогнал

SuCcEsS каза:
Ами аз мога да ти направя но в момента нямам никаква идея как да изглежда а и днес нямам време иначе с радост бих ти помогнал
добре виж логото ... нещо от сорта ама да е движещо :) ... награждението след като го направиш ще ти го пратя по ЛС :?:

Добре ще се постарая да направя нещо и ще ти го дам но не гарантирам че ще ти хареса.

SuCcEsS каза:
Добре ще се постарая да направя нещо и ще ти го дам но не гарантирам че ще ти хареса.
е от каде знаеш , че няма да ми хареса ... направи го пък може да се едитне :)

Ами начи ето ти картинката за сега само това успях да направя понеже нямам много време и трябва да уча за утре ако не ти хареса когато имам време ще се хвана и ще направя нещо по стилно :)
freezona.gif

съвсем малко трябва да го овеличиш явно съм казъл по малки размери :)

иначе ме кефи максомално !

Е-е-е защо не каза по рано неможеш ли да го направиш с пиксели да го разшириш малко той няма да се промени сигурен съм и няма ли да ми кажеш за какво става въпрос за личното съобщение ?

Този става ли ?
logo.gif

Натисни с дясното и преглед,щото във форума изглежда че е малка..

Ето я и малко поправена
logo2.gif

Back
Горе