Трябва ми идея...

Karcho

Registered
Здравейте, пичове. Спешно ми трябва идейка за образователен сайт, но да не е твърде банално и да може да се прилага в училище. Моля без глупости, фенк ю.

Бих ти предложил да направиш сайт за това как се пише грамотно в устната реч. Понеже в днешно време много хора не знаят кога не се пише отделно, кога се пише "кой" вместо "кого", кога се пише пълен и кратък член и когато видя изречения от рода на - "zdrav3it3 kak st3", "za6t0t0 n3znam" (1 дума, което си е още по ...) и т.н., които са написани до такава степен на неразбираемост, ми става много гадно, че в България толкова затъваме, а не се издигаме. Мисля, че такъв сайт ще има голям успех особено ако бъде използванн за подрастващото поколение от млади ученици, които тепърва се учат как да пишат и четат. Вечно е, че граматичните правила се учат по-късно, но сайта би помогнал на всички в определени ситуации. Бих приел ако не ти харесва идеята, но изказвам мнение.

Не ми трябва за последствие, трябва да го направя за 1 състезание, затова ми е спешно.

sw0rdmaster каза:
Тогава би могъл да направиш реклама на училището.
Явно Каро ще участва в НОИТ... :D Еми... Измисли нещо уникално! Защо толкова силно искаш да е свързано с образованието? Доста добър проект може да се направи за някоя забележителност от твоя град или от някой друг, но това отново е доста лесно. Може да направиш сайт с всякакви природни, исторически и тн забележителности в България.

OFF: В коя категория си?

Въпроса е, че остава месец, а ти още нямаш и идея. Със сигурност няма да успееш да направиш качествен мултифункционален сайт.

StormBreaker каза:
Въпроса е, че остава месец, а ти още нямаш и идея. Със сигурност няма да успееш да направиш качествен мултифункционален сайт.
Недей да го подценяваш! :D

iCreatives каза:
StormBreaker каза:

Не подценявам никой. Ако иска нещо набързо с хубави картинки да впечатли учителките по ИТ за областния кръг ще стане. Ако иска нещо изпипано, тествано, с внимание към всеки детайл, производителност и user-friendly за да се представи добре на националния времето е изключително малко.

btw Karo: кой клас беше?

StormBreaker каза:
iCreatives каза:
StormBreaker каза:

Не подценявам никой. Ако иска нещо набързо с хубави картинки да впечатли учителките по ИТ за областния кръг ще стане. Ако иска нещо изпипано, тествано, с внимание към всеки детайл, производителност и user-friendly за да се представи добре на националния времето е изключително малко.

8 клас е момчето :D

Karcho каза:
Aми, тя идеята е добра, но трябва по-голям проект, по-сложна система.

асоциацираш ли идеята му със 'система за намиране на правописни и граматически грешки в текст' , 'тестове за правопис и граматика' и т.н. ?

relax15pyt каза:
StormBreaker каза:
iCreatives каза:

8 клас е момчето :D

Каро, пожелавам ти да се видим на национално :D

Няма да се видим на националното. Това е възможно най-гадното състезание за мен. С тези кръгове идеен проект, това-онова. Ай сиктир. На всички ще ходя Montana-IT, Webloz, DevinMakeIt в Шумен ходих, ама на това нямах и намерение да се запиша.

A това, че няма да успея за eдин месец... Няма как да не успея, на ден по 24 часа мога да стоя пред монитора и да пиша. За Шумен форума го написах за точно 3 дена. Не спах :D.

Back
Горе