Тълковен речник

rombeca

Registered
http://www.t-rechnik.info/

Сега...понеже било забранено да ме оплюете,ще се оплюя сам. :)
1.Лош дизайн - знам.Нищо не разбирам все още,мъча се :)
2.Малка база с думи - пак знам.Старая се да я запълвам...а докога -не знам.Вкатилил съм се и се надявам да стане доста голяма.
3.Няма търсачка- ще има ,като попрочета още малко уроци от тука.
4.Има вече доста такива сайтове..даже @Hunter ,го беше рекламирал тука.Идеята я имам отдавна,но все не можех да я осъществя.

По важното е,че искам да е полезен на хората,и се надявам да го постигна.Безплатно!

1. Дизайна верно е лош, но пък за такъв сайт колкото е по-семпъл дизайна, толкова по-добре.
2. Малко думи - малко са да. Обаче съм сигурен че дори и да станат повече, няма да станат колкото са в един истински тълковен речник - това са десетки хиляди думи, които докато въведеш на ръка ще ти писне 1000 пъти и ще се откажеш.
3. Търсачката е най-лесното нещо което можеш да направиш - просто виж кодовете на търсачките които са дадени в уроците, и ако нещо не ти е ясно питай - все пак затова е тоя форум.
4. Още един такъв сайт никога не е излишен, стига да му вкараш достатъчно голяма база данни и да е наистина полезен, а не част от плявата която пълни www-пространството.

Е... благодаря :)
За дизайна...аз към по семпъл съм се ориентирал...най лесното с да свалиш някой готов темплейт-шаренийка и да го метнеш там.А и толко си мога де :).
Думи..ще пиша докато ми писне...днес 20,утре 50 ..и така..

Понеже гледам, че е модерно да се "Ъпват" разни теми за щяло и нещяло, ще си вдигна моята от почти 3 години. :)

Та тълковния речник... след толкова много време, мързел и чудене дали има смисъл, най-накрая го попълних целия. Сменях скрипт, дизайни разни... играх си, ама се получи.

31581 думи - описания по списък. Гот ми е.

И лек П.П.
Не я вдигам тая тема, за да си правя посещения. Сайта от 2 години е на първо място в гугъл, и е най-удобен. Поне според мен.

Back
Горе