Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
iwanov каза:
asteryx каза:Кажете ми сайт кадето да си регна форума и от там да се прекачи в големите търсачки безплатно (демек) искам да си регистрирам сайта в търсачка например google yahoo
искам да си регистрирам сайта в търсачка например google yahoo
Това, което търсиш се нарича автоматично регистриране в търсачки и изобщо не е толерирано от Google. Няма да те баннат за това, но алгоритъма разбере ли (а той разбира доста бързо, повярвай ми) веднага ще се погрижи да намали класирането ти в търсачката. Препоръчвам ти да не вярваш на изтъркани фрази от рода на "Регистрирайте Вашия сайт в 2000 търсачки и 5000 директории само с един клик!!!".asteryx каза:Кажете ми сайт кадето да си регна форума и от там да се прекачи в големите търсачки безплатно (демек) искам да си регистрирам сайта в търсачка например google yahoo
Svetoslav каза:В България все още няма авторитетен източник, сайт, форум или блог за SEO. Хора, които знаят има - и то много, но не си споделят знанията - прекалено ни е комерсиален "занаята" ли? Незнам защо е така, но мисля в скоро време да промея това. Ще имам нужда от много помощ - предимно от потребители, които да влизат, да учат, да четат. Затова сега раздавам. Раздавам знания - колкото имам - бих написал всичко в този форум в замяна на едно - авторитет. А като се замислиш това с пари не се купува. :wink:
Поздрави!
Светослав.
Svetoslav каза:В България все още няма авторитетен източник, сайт, форум или блог за SEO.