Търси се: Записване/logging на IP адрес при влизане [phpbb3]

jhs_bg

Registered
Здравейте,

Търсих из Интернет, но не намерих мод, който позволява да се записват в таблица user_id и user_ip при успешно влизане във форума (phpbb3).

Доколкото разбрах има силно разработен такъв мод за phpbb2.

Това, което ми е необходимо е самото събиране на информацията в таблицана базата данни. Не е задължително да има администраторски интерфейс, мога през phpMyAdmin да си ровя там и да си вадя справки.

Проблема е, че нищо не разбирам от php и не мога да го съчиня.

Предполагам няма да е трудно при приемане на паролата да се добави запис в съще ствуващата таблица, но ако трябва за "чистота" може и в отделна за целта таблица да се трупат.

Моля ако някой се чувства способен да реализира нещо такова да се отзове. Адски много ми трябва това нещо.

Благодаря за вниманието !!!

това си го има в phpBB3.
отиваш от таб менюто на Поддръжка->Потребителски логове
и там си ти дава пълно инфо

На потребителски логове има само определени събития.
Поне при мен е така.
Там няма информация кой кога и от кое IP е влизал.
Необходимо ми е логване на потребители, които влизат, дори и само да е разглеждал, без да пише, поства, променя профил, без да оставя каквито и да били следи след себе си по форума. Дори само да е влязъл и излязъл.
Ако има някаква настройка, която да разрешава такова логване - не я знам, моля помогнете.

А как се изтриват? Знам, че ще кажете така :arrow: Администраторски контролен панел->Поддръжка-> отметка и изтриване... Да, но после ми се появява бял прозорец и нищо... :? Явно, причината е от това, че БД е била със стара версия 3.0.0, и сложих в/у новата 3.0.1 (Имайте в предвид, че БД е от друг форум, а не същия), ако съм на прав път, как да го оправя..

Е да, ама няма нищо общо с въпроса, който зададох...

Хайде де, никой ли не се интересува от къде се логват потребителите му ? :?

Back
Горе