Търся "РНР 5 - Професионално програмиране"

gringoto

Registered
Обиколих книжарниците, както и на Славейков. Никъде я няма. Ако някой я продава да пише на gringoto@mail.bg , или ако я има в електронен вариант да я иазпрти. Доколкото разбрах я има в .pdf , но никой не я качва заради авторски права.

Аз я имам, но не вярвам някой да ти я продаде, освен ако не предложиш доста солидна сума. Всеки си я пази като бижу, защото наистина никъде я няма :)

Едва ли никой не я е сканирал, а дали е толкова ценна и добра, прочетох и доста негативни мнения, изглежда зависи от това колко полезна е за даден човек. Явно поста ми е на неподходящото място, все пак благодаря за единствения отговор :).

Да - на мен ми е много ценна. Има много хубави неща вътре. Ако си по-упорит ще я намериш, няма де да иде ;)

gringoto каза:
Едва ли никой не я е сканирал, а дали е толкова ценна и добра, прочетох и доста негативни мнения, изглежда зависи от това колко полезна е за даден човек. Явно поста ми е на неподходящото място, все пак благодаря за единствения отговор :).

Mи ако искаш мога да ти я пратя на англ. от диска които беше към нея има и примерите написани.

edit:Ето ти линк целия диск :
http://dox.bg/files/dw?a=de021faed5

Книгата наистина е много добра! В момента е чета и съм доста довелен. Аз е взех втора ръка от едно момче от форума. :)

Поздрави, iCreatives!

rutera24 каза:
Mи ако искаш мога да ти я пратя на англ. от диска които беше към нея има и примерите написани.

edit:Ето ти линк целия диск :
http://dox.bg/files/dw?a=de021faed5

Благодаря, но мисля , че книгата която ми даваш е "Разработване на проекти за Web с PHP и MySQL" :)

Аз я имам ксерокопирана от един приятел.
И аз я търсих преди време, но никъде не я намерих, затова си я копирах.
Успех!

Аз я имам и нямам нищо на против да я продам, стига някой да предложи добра оферта :) Книгата е запазена и почити няма следи от употреба.

Здравейте. И аз също търся въпросната книга. Ако има някой, който я продава да пише тук ще следя темата

Тая книга повече няма ли да се издава? Непрекъснато някой пиеше, че я търси, а никъде я няма. :lol:

misho каза:
Тая книга повече няма ли да се издава? Непрекъснато някой пиеше, че я търси, а никъде я няма. :lol:
Аз званях в издателството и ми казаха, че е изчерпана изцяло. Питах за подновяване, но ми казаха, че не знаят... :?

Затова всеки който е готов да се раздели с нея да си каже цената или ако някой иска да я сканира за доброто на всички :). Аз лично обиколих 6-7 книжарници в центъра и си поприказвах с момчетата от Славейков, Едва ли я има някъде, а и никой не вярва да я преиздадат .

Не мога да ги разбера какъв им е проблема да издадат тази книга,ще спечелят сумати пари,хем те ще са доволни хем ние :)

Back
Горе