Търся дизаинер за направата на дизаин на онлайн игра...

Malfurion

Registered
Търся дизаинер, който може да ми направи приличен дизаин на онлайн играта ми. Играта в момента се пише и не е готова за да я покажа.

Понеже започнах да заформям сайта за играта и се опитах да направя нещо, а какво се получи... направо нямам думи... :cry:
Много грозно...

Затова ако някой може да ми помогне, като ми даде основата(дизайна) ще бъде страхотно! :?:

Благодаря предварително... :oops:

Malfurion каза:
Търся дизаинер, който може да ми направи приличен дизаин на онлайн играта ми. Играта в момента се пише и не е готова за да я покажа.

Понеже започнах да заформям сайта за играта и се опитах да направя нещо, а какво се получи... направо нямам думи... :cry:
Много грозно...

Затова ако някой може да ми помогне, като ми даде основата(дизайна) ще бъде страхотно! :?:

Благодаря предварително... :oops:

Какво трябва да преставлява?За какво е играта?

Мания :) Я покажи някой твой дизайн. Гледам много напираш да правиш.

Дай Skype на ЛС.

:Д

gamesportalexpeu2.jpg

mania каза:
deam0n каза:

Дай Skype на ЛС.

605056_orig.jpg
Перфектно... Можеш ли да направиж текста малко по-четлив и да сложиш някъде меню?
И да слоиш някъде поле за текст... в който да има новини или каквато и да било друга информация...

Malfurion каза:
mania каза:
deam0n каза:

Дай Skype на ЛС.

605056_orig.jpg
Перфектно... Можеш ли да направиж текста малко по-четлив и да сложиш някъде меню?
И да слоиш някъде поле за текст... в който да има новини или каквато и да било друга информация...

може драсни върху картинката нещо-как и колко голямо да е

mania каза:
deam0n каза:

Дай Skype на ЛС.

605056_orig.jpg

Мания може ли да ми кажеш от къде да си дръпна този дизайн,защото баща ми е фен на корабите и обича да рисува и са е заведението иска да нарисува ама трябва д агледа от някъде :)

Emperator каза:
mania каза:
deam0n каза:

Дай Skype на ЛС.

605056_orig.jpg

Мания може ли да ми кажеш от къде да си дръпна този дизайн,защото баща ми е фен на корабите и обича да рисува и са е заведението иска да нарисува ама трябва д агледа от някъде :)

pic_9993151_0123390.jpg

mania каза:
Emperator каза:
mania каза:

pic_9993151_0123390.jpg

10 x :) а пиратска карда за мен от къде мога да си намеря ?

Malfurion според мен на самото платно ако има текст ще се развали всичко ..
За лявата част става за меню и логин формата.. ;)
Ама ... за платното няма да стнае много убаво :)
Иначе дизайна е супер браво маниа :)

аз искам върхо платното да има правоъгалник красиво напрвен и добре изваян във който да се въвежда текст...

Foxy каза:
mania каза:
Malfurion каза:
аз искам върхо платното да има правоъгалник красиво напрвен и добре изваян във който да се въвежда текст...

605973_orig.jpg
този дизайн е уникален направо поздравления
Страхотен е... можеш ли да ми пратиш ПСД-то или направо орязан и направен на хтмл фаел? Ако не Благодаря ти +1

Back
Горе