Търся дизайнер и програмист

vardana

Registered
Значи замислил съм един проект, но ми трябва дизайнер и още един програмист. За заплащане след това ако се развие сайта и започнем да печелим или ако продадем само системата, там вече ще се договорим :)
За връзка е-майл krasi_arabadjiev@mail.bg
Поздрави Красимир
 

M1tq96

Registered
И каква ни е наградата .. да бачкаме и накаря няма да продадете нищо и нии кво да прайм .. ?! Дайте нещо сигурно .. така много са се опитвали да ме излажат .. аз няма да се хвана за нищо на света но .. просто искам да напомня рисковете на хората , които решат да се заемат .. Е не че е нещо фаталноо .. просто няма да си получиш парите .. но просто е мн гадно , повярвайте случвалу ми се е .. :)
 

xmmm

Registered
Добре това е вече десетата тема подред, която не предлага нищо. Това е супер тарикатско, според мен трябва да има някое правило да няма такива теми.
 

Vladkata

Registered
Това наистина не е обява. Ти казваш ако има приход - ако, евентуално, тогава ще се разбирате за заплащане, и какво дизайнера и програмиста ще ти свършат работата - ще ти дадат композиция и система безплатно с изключително доверие и ако евентуално има посещения ще делите приходи. От цялата работа не ми стана ясно ти какво правиш и защо на теб изобщо ти се полага дял? Защото си пуснал темата?

Ако искаш да наемеш екип, то трябва да инвестираш в него и в евентуалното бъдеще на проекта, а не да лъжеш хората...
 

Горе