H HKOne Registered 6 Февруари 2012 #1 Здравейте, търся екип за фенсайт на Американски пай системата е почети готова. Трябват само малко корекции
Здравейте, търся екип за фенсайт на Американски пай системата е почети готова. Трябват само малко корекции
H HKOne Registered 6 Февруари 2012 #3 В началото няма да има заплащане, по нататък като се съберат пари от рекламите в сайта ще има заплащане
В началото няма да има заплащане, по нататък като се съберат пари от рекламите в сайта ще има заплащане
V Vasil_90 Registered 6 Февруари 2012 #4 Аз съм навит да помагам, моля прати повече информация на ЛС с какво как и къде мога да помогна
H h3tr1k Registered 6 Февруари 2012 #5 Братле тая криза принуждава всеки да иска пари... за това което ще свърши. Дано събереш екип ! Успех
H HKOne Registered 7 Февруари 2012 #6 Който иска да е в екипа трябва поне малко да разбита 1.php 2.mysql 3.html 4.css 5.javascript 6.photoshop Моля който иска да участва нека ми пише на ЛС
Който иска да е в екипа трябва поне малко да разбита 1.php 2.mysql 3.html 4.css 5.javascript 6.photoshop Моля който иска да участва нека ми пише на ЛС