Търся изображение

ivo75

Registered
Търся ето това изображение http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?lang=en&search_source=search_form&version=llv1&anyorall=all&safesearch=1&searchterm=back+to+school+number&search_group=&orient=&search_cat=&searchtermx=&photographer_name=&people_gender=&people_age=&people_ethnicity=&people_number=&commercial_ok=&color=&show_color_wheel=1#id=83183806&src=a990c284ee484b3e49269c1e85d9a1ef-1-79

ако някой може да ми го намери ще се радвам.

кое ти трябва .. по -точно .. някоя отделна част ли .. само буквите или само книгата.. извиняяй за вапроса ама.. струва ми се ,че не си са до изкалал леко .. така както ми прозвоча тарся тоя картинка .. . пак си дал линк до нея.. ии малкоо... . какк да ти го обесня.. тапо звучи .. извиняяй предварително ако сам сгрешл нещо .. или аз несам го схванал .. :?: :shock: :D

Даа търсиш ама водния знак щом е сложен значи едва ли ще я намериш безплатно... Това го правят за да не им крадът снимките

Водният знак се слага, защото изображението се продава някъде. Най-често срещаните сайтове за продаване са: iStockPhoto, ShutterStock, fotolia...

Back
Горе