Търся плъгин ( добавка - addon; разширение - extension / plugin ) за...

СЕО.БГ

Registered
Попитайте тук за добавка, която не намирате или не се сещате как се казва, търсите нова функционалост за Wordpress, но не сте успели да намерите. Не знам защо тук нямаме такава тема, но ако прецени админ нека я тикне тази за да може всеки да намира търсеното по-лесно.

Та ще съм първия - Господа и дами, търся плъгин който да генерира промо код за всеки потребител изключително и само след като поръчка е тикната от администратор, като "Приключена/завършена", тоест клиента е платил и е получил вече поръчката си и тогава получава промо ког. Текущите плъгини за които се сещам, нямат такава опция. Ако има и опция за растеж на отстъпката, тоест при следваща поръчка отстъпката да е по-голяма и т.н. ще е супер

Това дали ще ти свърши работа:

Или

не аз ги знам, нямат такава опция, всъщност май изобщо няма плъгин, който да има такава опция :( Стандартните опции ги има, но няма опция при тикване на приключване на поръчка да изпраща имейл с промо код. ИМа плъгини дето генерират след поръчката независимо дали е успешна или не, веднага генерират.

А тези кодове някакви персонални ли трябва да са или такива, които реално са няколко с различни отстъпки? Защото може свободно да се внедрят или в някой мейл темплейт, който се ползва при мейлите по време на поръчката. Или после да клиента да влезе в един лист с мейли да се мейлне след няколко дни с кода, за да му предизвика интереса, ако си е харесал и друго от сайта. Като разделиш потребители на групи. Така персонално ще и доста занимавка. ;)

Някой да знае прост безплатен popup плъгин, който да се пуска на определена страница, само с определен стринг от url?
Примерно &search=4..
Не искам да го правя сам, предпочитам нещо готово и по-възможност да е по-просто..

Виж това дали ще ти свърши работа:

Ползвал съм го за някои извратени неща, като да се съгласява човек, преди да премине към страницата. Ако не се съгласи, го връща пак в предна позиция, от където е дошъл. Може лесно да се къстамизира.

Снощи го гледах, прегледах всъщност всичко и нищо не харесах.
Щом си го ползвал, ще го сваля и ще видя дали ще свърши работа :)
Ще пиша след това..

Ах.. шитня си беше.. Даже пробвах и други, но не работеха.. Най накрая написах dialog и попаднах на това - https://wordpress.org/plugins/modal-dialog/#developers
леко и просто. Има php condition rules и добавих това:
$_GET['search_4'] ="Internet"

Проблема е решен... :)
Има и доста опции за стила и не само.. Харесва ми и си го оставям..

Супер. Има си, но без пипане не се получава някак. Все нещо не е както трябва или по вкуса на човек. Не бях се сетил, че диалога ти върши работа. То е реално за някакви анонси, но винаги може да се пипне нещо, за да стане както го искаш, но по дефолт диалога се вика с някакъв екшън, най-вече клик, но не пречи и с някакво отлагане при пейдж лоад. :)

Back
Горе