Търся програмист

bgchannel

Registered
Здравейте,
не открих друга тема по моя случай, за това ме интересува случайно дали се намира програмист който може да сзъдаде програма или случайно може някой да ме напъди някоя фрее или пък да ми даде нова идея. Искането ми е да се вписват данни на дадени хора: трите имена,егн,улица,град,теелефони,информация и т.н. за потребителя както и качване на негова снимка задължително да се приспособена функция за принтиране на дадената личност за данните му, и да има търсачка чрез която да се търсат по имена и специфичен код. За повече информация ще споделя когато се намери лице съгласно да ми съдейства по договаряне.

bgchannel каза:
Здравейте,
не открих друга тема по моя случай, за това ме интересува случайно дали се намира програмист който може да сзъдаде програма или случайно може някой да ме напъди някоя фрее или пък да ми даде нова идея. Искането ми е да се вписват данни на дадени хора: трите имена,егн,улица,град,теелефони,информация и т.н. за потребителя както и качване на негова снимка задължително да се приспособена функция за принтиране на дадената личност за данните му, и да има търсачка чрез която да се търсат по имена и специфичен код. За повече информация ще споделя когато се намери лице съгласно да ми съдейства по договаряне.

Само да уточня, става въпрос за програма която се инсталира на компютъра Ви или за уеб сайт?

И в двата случая се интересувам, но за да Ви дам оринтировачна цена трябва да знам от какво се нужданеете.

qazxsw по принцип знаете, че е криза :) така че кое би излезло в по малак разход, а и на вас кое ви е по-удобно, нямам точни предпочиатния за едно от двете най-важното е да е функционално.

Имам точно това, което ти трябва под формата на уеб сайт със опростен дизайн и навигация. Създавал съм го за лична употреба и не съм го продавал, дори във момента го използвам. Цената, която му искам е 150 лева. Ако цената те устройва ми пиши на лично съобщение. Ако не - използвай MS Access :?: Успех!

Прекалено е голяма сумата в сравнение на това което аз искам. Предполагам това което имате е доста добро и функционално, но мисля че има достатачно екстри към него за да изисквате толкова голяма сума. Идеята ми е следната да има проста функционалност описание:
Да му се въвеждат личните данни около 20 приблизително реда за данни на потребителя и добавяне на снимка на дадения потребител. Малките екстри който ще са да оточня търсачка която ще му се търси името и таблица в които ще са подредени по азбучен ред. Да не забравя специален код който ще му се генерира при регистрацията на дадения човек. Това искам нито фонове нито екстри и тем подобни работи дори няма да се качва в интернет просто на собствен хост може да се използва.

Back
Горе