X XpM_Master Registered 22 Април 2007 #21 Snoopy каза: Къъде са тея сини полета, че не схванах Увеличете... Ми ако е тва дето си мисля, той вече си ги е махнал.... Най-отгоре във Overall_Header...
Snoopy каза: Къъде са тея сини полета, че не схванах Увеличете... Ми ако е тва дето си мисля, той вече си ги е махнал.... Най-отгоре във Overall_Header...
D Dido_net Registered 22 Април 2007 #22 Имам идея за стила : Разгледай тази картинка : Предложения по номерата в картинката: 1) Направи този бордер 1px с някакъв жълто-оранжев цвят или го махни на цяло 2) Направи тази картинка не да клони към синьо, а към оранжево (можеш с HUE на фотошопа да го поправиш) 3) Махни този текст 4) Пак направи фона да не е син ами оранжев 5) Махни този текст 6) Направи текста на 1 ред.. примерно да пише "Автоматично" Това можах да измъдря Също така в цсс файла смени цвета на линковете от син на някакво четливо оранжево
Имам идея за стила : Разгледай тази картинка : Предложения по номерата в картинката: 1) Направи този бордер 1px с някакъв жълто-оранжев цвят или го махни на цяло 2) Направи тази картинка не да клони към синьо, а към оранжево (можеш с HUE на фотошопа да го поправиш) 3) Махни този текст 4) Пак направи фона да не е син ами оранжев 5) Махни този текст 6) Направи текста на 1 ред.. примерно да пише "Автоматично" Това можах да измъдря Също така в цсс файла смени цвета на линковете от син на някакво четливо оранжево