Търся си приятелка

SandPrince

Registered
Не мислех че ще прибегна до този момент, ама явно съм луднал тотално щом пиша подобна тема на подобно място...

Та, на темата...ще ме извините ама...

Търся си приятелка, по възможност да е от Пловдив или Асеновград.
Нямам претенции как изглежда ама все пак да има вид, най-важното е да е готин човек. Превъзнесени кукли барби не ми трябват.

Искам човек с който да мога да си лафя на всички теми, да споделя интересите ми и т.н. и т.н.

ела в ямбол и ще ти уредя една дето много ще си говорите и ще си споделяте всичко, иначе с други 3-4 може да стане работта пък и са хубавички, ама много далече

Само да вметна, че няма да си намериш ако пишеш такива теми във форум за програмиране :D
Иначе рано или късно, винаги се появява някоя. Тъй че take care !

Rado каза:
Само да вметна, че няма да си намериш ако пишеш такива теми във форум за програмиране :D

наистина във форум за програмиране няма да намериш
пробвай във сайт за запознанства, поне тях ги има много :?:

Искам човек с който да мога да си лафя на всички теми, да споделя интересите ми и т.н. и т.н.

Няма как да е от другия пол :D

vikev каза:
Rado каза:

в сайтовете за запознанства не се знае кой е инстински и кой фалшив :(
Препоръчвам ти да излизаш по често и да печелиш усмивки от момичета,любовта е навсякаде и идва когато я очакваш най-малко :lol:

eros каза:
vikev каза:
Rado каза:

в сайтовете за запознанства не се знае кой е инстински и кой фалшив :(
Препоръчвам ти да излизаш по често и да печелиш усмивки от момичета,любовта е навсякаде и идва когато я очакваш най-малко :lol:

най-добрия съвет :)

trevata каза:
Ванка забрави да споменеш най-важното... Да може да прави салата :D

и да ми я слага на масата с една хубава бира Hеineken :) :D

и най-вече да разбира от дизайн а ? хах аз до колкото знам в PLD има по яки п**** от Sofia .. на Plazma ще има да избираш избираш

SandPrince каза:
trevata каза:

ОПА няма да намериш такава.

Сичко е мис каприс ... да не стане обратното със салатата rofl

JimBeam каза:
и най-вече да разбира от дизайн а ? хах аз до колкото знам в PLD има по яки п**** от Sofia .. на Plazma ще има да избираш избираш

SandPrince каза:
trevata каза:

ОПА няма да намериш такава.

Сичко е мис каприс ...

не е задължително да разбира от дизайн, да си разбира от мен, другото не ме интерисува.
а за бирата и салатата надявам се да успея да я дресирам така :D

Познавам един , който продава братовчетка си за алкохол.До преди 1 година я даваше за 1 салата и литар ракия.Но цените са паднали, криза е , сега 1 търговище и е твоя.А е сгодна.Научиме да пафкам....

index каза:
Познавам един , който продава братовчетка си за алкохол.До преди 1 година я даваше за 1 салата и литар ракия.Но цените са паднали, криза е , сега 1 търговище и е твоя.А е сгодна.Научиме да пафкам....

дедо прай яка ракия, ако е навит давам 5 литра :D :D :D :D

index каза:
е ти го метна на Базик, човека сериозно си говори!

JimBeam каза:
index каза:
е ти го метна на Базик, човека сериозно си говори!

и аз говоря сериозно, дядо прай яка ракийка

ама наистина де, време ми е да се кротна малко с някое момиче...

Back
Горе