Търся си приятелка

виж ако си намериш момиче програмист в този форум ще е голям пробив :lol:

/бтв
защо съм го отворил толкз на спам днес.. :lol:
Кефя се за изпита :lol:

alex95_bg_2 каза:
виж ако си намериш момиче програмист в този форум ще е голям пробив :lol:

/бтв
защо съм го отворил толкз на спам днес.. :lol:
Кефя се за изпита :lol:

да ще "работим" заедно - в къвто смисъл го искаш разбирай :D

/офф:
и аз в тоя форум днеска изписах яко псотове...само рефрешвам Дъра-бъра и опитвам да смогвам да пиша, май ми излезе пърхул на единия пръст

@SandPrince - извинявай, не съм те зимал на базик.Говорех сериозно.Когато се "базикам" пиша в края на коментара ,че е било майтап.

http://vbox7.com/play:a039e692

едит- Честно казано и аз не съм в кой-знае колко по-различно положение.

index каза:
@SandPrince - извинявай, не съм те зимал на базик.Говорех сериозно.Когато се "базикам" пиша в края на коментара ,че е било майтап.

http://vbox7.com/play:a039e692

спокс, няма проблеми :D :?:

Замислял ли си се да потърсиш на улицата, спирки, кафета, училища, дискотеки, площади и т.н вместо във форума? :)

Хаха все едно пишеш във някой форум за някаква игра(CS, NFS, GTA). Колкото момичета ще намериш там, толкова ще намериш и тука. Аз няма какво да допълня, всичко нужно е написано от коментиралите над мене. Ех, освен няколкото поста за жената мечта.. :) Общо взето, остави го този PS, видях в друга тема, че си завършил забравих кой курс във ВУЗ. Та време е да видиш малко природа, отиди на екскурзия, може да намериш някоя сродна артистично настроена душа(женска разбира се), понеже на такива екскурзиики ходят и такива!

ProBy каза:
ела в ямбол и ще ти уредя една дето много ще си говорите и ще си споделяте всичко, иначе с други 3-4 може да стане работта пък и са хубавички, ама много далече
Я кажи коя е тази мадама. Може и да я познавам. :D

Излизай повече и карай колежките ти да взимат техни приятелки ;) Все ще си допаднете с някоя и пий Staropramen :P :D

По дискотеки само "барбита" можеш да намериш брат. По-пеканите момичета се мотаят по парковете и по кафета. Също така много се срещат хубави и забавни момичета по спортните площадки. Не е задължително да е някакво животно за да играе навън :) Плюс това ще има хубаво телце :D

SandPrince , сестра ми посещава WT . Занимава се с програмиране и дизайн. Може да си допаднете но мисля, че си има приятел.

staf каза:
SandPrince , сестра ми посещава WT . Занимава се с програмиране и дизайн. Може да си допаднете но мисля, че си има приятел.
Така ми каза и на мен когато я питах. :cry: :cry:

index каза:
staf каза:
Така ми каза и на мен когато я питах. :cry: :cry:
Не знам.
Да не те е отрязала ?

Не съм и предлагал , поне не съм искал.Все пак немисля да си хвана момиче по интернет, без да съм го биждал...
На снимки съм я виждал, но друго си е на живо.Все пак всеки се правеше преди в мирката на "кой съм аз ".Миналият месец ме кара да и тегля някаква програма или филм и да я пращам.Но се налагаше тогава да излезна извън града за няколко дена....

Е това си е между вас, какво сте си разбирали и какво не.
За мен да си хванеш приятелка в интернет е не реално.
Все пак който търси намира.

:?:

Довечера ще пътувам за София , и една позната неиска да ми вдигне телефона си.Не е кой знае колко красива, но пък е готин човек.Но уви......
И мойте приятели пак не можаха да ми обяснат къде ще спа до четвъртък.

А бе да си търсиш приятелка в интернет е меко казано глупаво... но това не значи, че не излиза късмета от време на време. Едни познати се запознаха в интернет и от 2 години са заедно без изгледи да се разделят скоро.

staf каза:
Е това си е между вас, какво сте си разбирали и какво не.
За мен да си хванеш приятелка в интернет е не реално.
Все пак който търси намира.
с предишната си приятелка се запознах в импулс беше от моя град и връзката ни беше страхона

а бтв той пита за приятелка защо всички вие момчета пишете :mrgreen: :mrgreen:

Back
Горе