Търся тази система

Това е във футъра на сайта Powered by tSys Board v1.1 by ToTaL Потърси нещо из гугъл. ;)

Момчето има регистрация тук и ще му кажа да погледне темата. Мисля, че последно продаваше форумната му система. :)

Системата е писана лично от мен и се продава!
Ако искаш да я закупиш може да ми пишеш на лично съобщение или на скайп n0_m0r3_c0ca_Baby1 !!!

едната съм я клонирал аз и човека в когото е в момента няма да ти я даде free

Тук големи скандали ще станат, усещам! ToTaL, ти създате форумът им, но не и изцяло системата! Като начало Stowny започна с идеята и хъса да направи такъв сайт. С помощта на ico0, двамата почти завършиха сайта, когато Mr.Asenow разбра за проекта на Stowny. Тогава станаха 3-ма в екип, и довършиха сайта. Всичко им беше перфектно, бяха си направили само че гадни групички. След няколко дни, ToTaL се присъедини при тях, и той им направи онлайн чата, поддържаше им радиото, и създате форума. Така че, според мен ToTaL няма право да продава системата, без разрешение на другите му собственици.

P.P. Онези жалки подобия на оригиналната система на FunnyBG.Net, са само и единствено КЛОНИНГИ. Дори пред мен са си признавали, че са заплащали на уеб разработчици да им кодират системата. :)

Back
Горе