Търся такава система за новини

mitaka961

Registered
Здравейте търся такава система за новини като тази:
9f4650e5808138b9.PNG
Да има такова за качване на снимки дата автор и най-важното!Да има функция прочети цялата новина.Съшо така аз имам една система за новини ако някой може да ми я модне да е като тая да пише на скайп cesekara_1996.

Аз ползвам Cutenews система за новини. Има си всичко. Ако не си я платиш то под всяка новина има малко редче на което изписва името и, а ако платиш хората ти махат това рекламно редче. Тя не ползва bd а всичко е в папката на самата ситема. Страшно добре направена и лесна за ползване система.

Може би я знаеш, а ако ли не, намери я с google и погледни сайта им:)

Аз си имам система за новини със странициране и всичко дизайн само функцията прочети цялата новина ми трябва.

Ами при мен с cutenews към всяка новина си има read more, точно това дето искаш, само че написано на английски, но ако разровиш кода, би трябвало да си го напишеш и на Български.

Аз използвам подобна система в сайта си, но съм я разширил и ще ми отнеме доста време, докато я върна в опростения начален вид. Използва три таблици в базата данни (публикации, коментари, потребители). Новините се съхраняват в таблица "Публикации", а към всяка от тях може да се прикрепят коментари, от съответната таблица. За да свържа даден коментар с точния запис използвам две колони (така е по-сигурно) - в едната се намира пълното име на нужната публикация, а в другата нейния идентификационен номер (ID). В случай, че потребителя, който е въвел коментара, е регистриран и логнат в базата данни записвам и връзка към неговия личен профил ...
Ех, изглежда се впуснах в твърде много обяснения, от които никой не се нуждае. Ако все пак мислиш, че гореописаното може да ти послужи с удоволствие ще споделя кода.

Back
Горе