Търся хора с гейм сървъри

Pok4

Registered
Трябват ми хора, които държат сървъри на някои от следните игри: WOW (World of Warcraft), SAMP (San andreas Multiplayer), Mu Online или Minecraft.
Целта ми е да работим заедно, за да надградя системата която разработвам с нови магазини.

Вече са готови шоповете за CS 1.6, CS:S, CS:GO и TF2.
Тъй като аз не мога да хостна всичко при мен, търся хора (ако познавате някои, дайте координати) и тези хора трябва да имат шопове, които вече ползват за тези игри. Аз ще съм готов да дам моята система + някои екстеншъни (безплатно) - срещу замяна на взаимна работа с вас...
Искам да ми се предостави достъп до датабази с вашите шопове (може и да са тестови - няма проблем).
Нямам в момента нито SQL SERVER, нито java, нито нищо и не мога да хостна при мен сървъри, пък и ще загубя доста време.

Запазвам си правото, ако видя шоповете ви и не ми допаднат - да не работя с вас.
Пускам темата, тъй като тук минават доста народ (макар и гости) и искам наистина сериозни и амбицирани хора с които да работим заедно.
Ще пренапиша всичко, за да е съвместимо с Argos. Няма значение от трудността, вече почти всичко като код е минато и знам какво да правя.
В миналото съм хоствал сървъри на игрите по-горе и горе-долу знам за какво иде реч.
Член съм в ACweb, ragezone, darksteam и т.н. Ползвал съм и готови сървърни файлове и custom такива (с код от мен)

Шоповете трябва да са съвместими с няколко версии на горе-посочените игри и наистина да си заслужава... :)

Мога да:
- Пренапиша шоповете
- Пренапиша скриптове за рестартиране на герои и други подобни, които ползвате
- Регистрационни форми
- Забравена парола
- Смяна на парола
и т.н.

Всичко ще е съвместимо с моята система и най-вече ще работи на уеб-хостинг. (казвам го, тъй като има уебове за Mu, а и не само, които трябва да работят на локалния хостинг или там, където е сървъра)
Всичко ще се постарая да е добре направено и ще можем да работим и за в бъдеще заедно. :)
Аз в момента нямам време, но ако някога се освободя и имам достатъчно средства бих стартирал и нещо сам...

Играят се, може да видиш в gametracker.com или в steam game status. Преди месец влязох и csgo имаше средно дневно 800 000 играчи. (в света).

Брояча показа 900 000 играча за днес (в пика си)

CS 1.6 се играе малко в стийм, но има много но-стийм сървъри, които не се отчитат и играчите там, тъй като ползват no-steam клиенти.
Може би са още 15 000 и така стават 30 000. (може и да са повече, не ми се обикалят гейм статистиките)
CS:GO е най-играна в стийм, след това е Dota2.

CS:S е бита карта, но и тя има там около 5000-10000 играча.

TF2 я обявиха преди години за безплатна и се играе (90 000 играча според steam)

WOW сървърите западнаха доста, тъй като blizzard си търсят правата понякога и налагат натиск. Има разни private сървъри, но вече са доста по-малко от преди години.

Mu online в Darksteam всеки ден има реклами на сървъри, но като вляза има по 20-60 играча в сървър. Сървърите поне българските не са много, но достатъчно, за да си задоволиш капризите. Има сървъри на всякакви версии....

SAMP сървърите в бг се броят на пръсти. Най-големия е GTA Telnet BG. По 60-тина играчи има...

Minecraft се играе доста..

Последно редактирано:

Back
Горе