Търся човек за изработката на блог в Blogger.

eros

Registered
Здравейте колеги,
търся изработката на новинарски блог. Държа този от вас които реши да ми пише за работата:

- да е добре запознат със системата на Блогер
- може да едитва темите за него (и от към дизайн)
- се отнася отговорно от към работа и срокове

Общо взето искам да ми спретне новинарски блог с хубава визия.

Приемам предложения на лични,като за цената ще се договорим.

Вместо да ти влиза някой във профила на гугъл-предлагам да кажеш кой темплейт си хареса и какво искаш да се получи!
Щото някои са кодери -други ги бива по дизайна -за да преценят дали могат да ти свършат работа!

syneidesys каза:
Вместо да ти влиза някой във профила на гугъл-предлагам да кажеш кой темплейт си хареса и какво искаш да се получи!
Щото някои са кодери -други ги бива по дизайна -за да преценят дали могат да ти свършат работа!

+1

И един въпрос. Защо точно в Blogger ... много малко неща могат да се предложат там и функциите са меко казано ограничени.

На уърдпрес ако не си платиш не можеш да редактираш HTML и CSS на темата!

На Блогър те допуска!

моето лично мнение е, ако имам пари да заплатя да ми направят блог със къстъм тема, ще имам и пари за хостинг (5лв на месец + 20лв за домейн на година. поне си мисля, че малките планове на суперхостинг са предостатъчни за един блог) . Поне в freelancer за нормално сложна къстъм тема цената не пада под 150-200$

syneidesys каза:
На уърдпрес ако не си платиш не можеш да редактираш HTML и CSS на темата!

На Блогър те допуска!

На Wordpress ако си правиш custom тема може да си я едитваш както искаш... няма никакви ограничения

Това е положението от безплатния уърдпресс:

With the Custom Design upgrade, you can personalize the look and feel of your blog with intelligent color tools, custom fonts, and a CSS editor that can be used to make more advanced design updates.

Custom Design is a paid upgrade that costs $30.00 per blog, per year

Доста разводнявате темата с тези писания за wordpress.. Имах няколко лични и мисля,че съм намерил човек за сега. Само го чакам да ми отговори в скайп :)

Back
Горе