Здравейте , съвсем случайно ви открих сайта и реших да споделя какъв е проблема .Незнам дали е за тук тази извинявам се предварително , прочетох правилата и законите на сайта и пишеше ,че могат и обикновени хора да питат въпроси. Имам следния проблем с фейсбук от 2 седмици горе долу:Когато пристигне новина на стената ми на фейсбук не получавам известие , а съм се абонирал за известие .Получавам известието след 40 мин , новината е дошла преди 3 минута с една дума има закъснение и то голямо. Това се получи преди 2 седмици , а преди това всичко беше нормално . Аз съм лисицата , версия 20.01 , по старичка знам , но пробвах и с най новата и пак същия проблем. Пробвах и експлорър и хром и пак същата работа идват със закъснение ,а понякога и не идват новините за съотвентата страница която съм лайкнал . Пробвах и с други профили на приятели лайкнаха съответните страници и при тях същата работа , но от моя компютър .С уин 7 съм 64 бит ултимате 2 гб рам.Също така да споделя ползвам и мобилно приложение с андроид платформа веднъж деинсталирах приложението , после пак го инсталирах , мислех ,че е от миблиното , но не знам от тия деинсталации да не се получило нещо . Иначе получавам съобщенията си когато ми пишат , получавам и покани за приятелства, когато коментирам някой получавам известието на мига , само от страниците с закъснение .Пуснах аваст да сканира и имаше вирусчета , изтрих ги и от регистрите ги изтри.Пуснах и мауер програм да сканира откри 3 и тях ги изтри мислех ,че ще се оправи , но пак закъсняват тези известия. Чистих кеш , бисквити всичко и пак си остава. Някакви идеи от къде мога да имам този проблем и пак се извинявам , ако мястото не е тук на тази тема .