Форума ми

Е как начална страница то тава е форум не знам как да му направя начална страница ако искаш ми кажи

jefriii каза:
Е как начална страница то тава е форум не знам как да му направя начална страница ако искаш ми кажи
Ще се опитам да ти обясня по най-лесен начин: щом знаеш как да си инсталираш форум би трябвало да разбираш поне малко от html - ако не разбираш си вземи книжка (HTML - В лесни стъпки на издателство СофтПрес), а ако не ти се дават пари погледни тук: http://www4u.search.bg/HTML/html_how_to.phtml . Като научиш html-а вече пристъпи към CSS. Отново си избираш дали да си вземеш книга или да четеш от нета: книга - (CSS - в лесни стъпки пак на издателство софтпрес) или погледни в същия сайт, който ти дадох преди малко. После можешда пристъпиш към JavaScript и там си избираш дали да четеш от нета или да си купиш книга: (JavaScript - В лесни стъпки отновона издателство СофтПрес). Можеш да намериш в ония сайт дето ти го дадох по-горе и за JavaScript. След като вече научиш тези три ЦЕННОСТИ :) можеш да почнеш да правиш първите си странички (само да допоясня, че само с HTML също стават странички, но няма да бъдат толкова функционални и красиви). Ами това беше общо взето от мен Чао и успех с страничката ти !!!

Еми тогаз забрави със тази програма.
Или си намираш някои да ти направи фрее или си плащаш пък и да ти стане голям форум-а няма да стане на фрее хост :)
@Foxy замисълат е форум за забавления като гледам .. :)

Искам да исказа мнението си,и се надявам да не бъда оплют.Сега всеки се е хванал да прави сайтове,не зависимо дали разбира или не.Прави някакъв сайт,който той си мисли че става за нещо,купува хост,и очаква парите веднага да почнат да му се трупат,и джоба да му стане като БигМак(дояде ми се МакДоналдс нещо).Истината е във форумите(както си се ориентирал ти).Не са малко хората,които изкупуват форуми(за повече инфо виж в гоогъл с думи - Sell web site,Sell Forum,Sell developed website/foprum).Колктоо по развит и по голям(с повече потребители) ти е форумът,толкова повече ще намеж.Има хора,които се изхранват с това.ПРавят форум на някаква тема,влагат страшно много да се развие и популаризира,след което го продават.Само сметни нещо.Интернационален форум,за всичко.да го развива 2 години,дали ако знае как да работи и процедира няма да се регистрират 500 000 user-а?Ако прочетете в гоогъл(по-горе съм ви дал линковете),за такъв тип интернационален цялостен форум,цените на user могат да достигнат и повече от 1$,сметките ги оставям на вас.Не случайно,започнаха да се появяват изключително много форуми.Ако четете новините в Yahoo(разровете се из архива ако има такъв де не съм сигурен),на forumer.com му беше предложена цена 2 700 000 $ и въпреки това не беше продаден.Причината - той има над 7 000 000 потребители.Идеята ти е добра,но помсили да я реализираш на чужд език(естевено ако този форум си го направил за да печелиш пари).Влез в някой сайт за изкупуване на същшщите и ще видиш че всички изкупуват форуми(предпочитат),и задължително да е на английски(тъй като е най-разпорстранен).
Пожелавам ти успех,и се надявам да не ме оплюете :oops: Преди да го направите,прочетете това което съм ви препоръчал и ще се убедите ;).
Приятен ден.

Това също е фактор.Гледа се колко мнения,теми и потребители,се пишат/прават/регистрират.Аз съм boorp във форума,и помниш какво съм ти написал на ЛС ;).

boor каза:
Това също е фактор.Гледа се колко мнения,теми и потребители,се пишат/прават/регистрират.Аз съм boorp във форума,и помниш какво съм ти написал на ЛС ;).
На мен ли си писал? Аз що не си го спомням това? :D

Back
Горе