Фотошоп сайт

didko0o

Registered
Кажете ми как като си направя примерно дизайн за сайт на фотошоп.... и като го сейфам Save for web избирам image и html като направя тези неща и като отворя файла с браузъра сайта ми излиза само като image кажете как мога да пиша върху картинките и все пак мисля че нещо не прява както трябва защото цъкам второто копче на мишката и нямам view page source помощ :?

Или ако има някъде урок затова как се прави сайт на фотошоп дайте линк може и да е на английски

Приятелю...първо нарежи отделните части и ги запази с различни имена.След това чрез някой текстови редактор(може и нещо професионално) си направи код с таблица или див и съедини картинките със CSS или ми прати твоя проект като ЛС да ти спретна нещо на бързо :?:

говоря ти примерно защото се мъча да си направя сайт .... и естествено че ги режа я обясни малко за това (код с таблица) ???

Няма View Sorce защото ти натискаш с дясното копче върху снимка.Направи си фона и бутоните на photoshop и си ги подреди с някоя програма.

Само да добавя че се реже с Slice tool и името на частта е и име на съответна картинка. После с HTML/CSS само сглобяваш пъзела. На много места, където е единичен цвят е най-добре да го направиш само с код.

unknown каза:
Няма View Sorce защото ти натискаш с дясното копче върху снимка.Направи си фона и бутоните на photoshop и си ги подреди с някоя програма.

знам че натискам върху снимката това казвам, че целия дизайн излиза като снимка.

Мерси за линка +1

Back
Горе