Фотошоп - CS 5

geo6o

Registered
Здравейте,
от скоро ми хрумна да се занимавам с фотошоп, само че незнам от къде да започна. Всякакви предложения ще са ми от полза. Имам версия CS 5 инсталирана :) :) :) :)
Мерси предварително :) :)

научи се как се заоблят ъгли функцийте на фотошопа,лейърите,маските,четки,градиенти,и pattern...

:?:

Ами ако можеш да дадеш сайт от който да си изтегля guide за тези неща, ще съм ти благодарен :) :) :)

Разгледай тези в този сайт http://web-tourist.net/login/login/statii.php?kategoria=9 . На последните страници са много полезни уроци

след като научиш това почни със 3D и анимацията във фотошопа :)

eg0ist каза:
Като за нечинаещ с photoshopa почни с по лесна веpсия CS3 :)

Ако мога да попитам какво и е по-трудното на CS5 версията ? Това, че има повече приемущества не мисля, че я прави по-трудна версия, или бъркам ?

аз почнах самичак да барникам из фотошопа и леко по леко всичко ми стана ясно с пробване :)

Сигурно не ти е било много лесно, в смисъл че функциите на Photoshop-а не са малко :) :) :)

Да научеш photoshop никак не е лесно. Малко ме съмнява дори да има човек, който знае цилия photoshop. Той има толкова много функции, че просто ....
ПП. И аз съм учил photoshop сам. Преди година и малко нямаше толкова много уроци

slideR каза:
Да научеш photoshop никак не е лесно. Малко ме съмнява дори да има човек, който знае цилия photoshop. Той има толкова много функции, че просто ....
ПП. И аз съм учил photoshop сам. Преди година и малко нямаше толкова много уроци
Много право се изрази.Не лесно даже аз още имам слабости на който малко трябва да напрегна photoshopa не се учи за 1 ден или 2 дена :)

Back
Горе