Хари Потър фен сайт

Harry_Potter_

Registered
Преди повече от две години създадох един Хари Потър фен сайт.Ето и линк към него:
www.hogwarts-bg.net
дано сайта да ви хареса.Драснете едно коментарче как е ;)

ами имам да кажа 3 неща:
>ОООГРООООМЕН ХЕДЪР-кофти
>оправи менюто
>вкарай малко дизайн

Тая защита е отвратителна.Аз лично скролвам със средния бутон на мишката, а в твоя сайт трябва всеки път когасто кликна със него да потвърдя две alert, което е доста изнервящо при положение че средния бутон го ползвам по навик и на практика не мога да разьгледам сайта като хората реди да ми е кипмало.

Сложи някакъв контур, между таблиците, да се разграничават, на мен лично така не ми харесват, като няма ясна граница между менюто и центералната част.

SandPrince каза:
ами имам да кажа 3 неща:
>оправи менюто
>вкарай малко дизайн
>найстина трябва да го понамаля малко(поне на височина)
>кво по точно имаш предвид
>някакви конкретни идей?

Значи добре е сайта обаче направи го с по-светли цветове например за фон сложи някакво бежавко цвета на буквите да е леко оранжево а на линокевете леко зелено и мисля че ще стане доста по-добре

Приятел аз самият съм фен на ХП, поздравявам те за труда обаче дизайнът не струва! Ако искаш ми пиши на ЛС, щото аз самият праех сайт и дизайн(не е цвете за мирисане но може да го видиш) и може да си поприказваме. Скайпът ми е petri4kov

Harry_Potter_ каза:
SandPrince каза:
ами имам да кажа 3 неща:
>оправи менюто
>вкарай малко дизайн
>найстина трябва да го понамаля малко(поне на височина)
>кво по точно имаш предвид
>някакви конкретни идей?

>менюто:// малко ефекти му турни
>за сега идеи нямам :wink: :lol:

И къед го виждаш този дизайн?Аз не съм дизайнер, но съм доста активен интернет потребител и мога да кажа кое е сайт с хубав дизайн.А в този сайт няма и грамче.Всичко е едно еднотипно черно.Дори не са разграничени различните части на сайта.

Back
Горе