Хостинг,Филми, Игри, Темплейти и Клипове за мобилни телефони

des1slav

Registered
http://www.elena-life.com

за тези които се интересуват давам безплатен хостинг

100мб дисково пространство
5 mysql бази данни
1ftp потребител
php 4 и 5
Идеално за портал на база joomla,xoops,postnuke,e107 и други CMS
единственното ми условие е на сайт-а да има две мои рекламни табла

табло едно 468x60
табло две 250x250

за контакти support@elena-life.com

А може ли да попитам как така раздаваш хостинги?
В смисъл от къде ги взимаш? Собствен сървър?

qrxxd каза:
А може ли да попитам как така раздаваш хостинги?
В смисъл от къде ги взимаш? Собствен сървър?

Копувам, раздавам :) Няма лошо нали?

des1slav каза:

5 mysql бази данни
1ftp потребител
php 4 и 5

табло едно 468x60
табло две 250x250

така ли ще изглежда урла ми ако ти поискам: www.saitami.com?
ако не е така няма смисал да си говорим защото freehostia дават същите неща без реклами :twisted:

Foxy каза:
des1slav каза:

5 mysql бази данни
1ftp потребител
php 4 и 5

табло едно 468x60
табло две 250x250

така ли ще изглежда урла ми ако ти поискам: www.saitami.com?
ако не е така няма смисал да си говорим защото freehostia дават същите неща без реклами :twisted:

Аз ти предлагам това което пише + неограничен трафик и по желание домейн тип ****.elena-life.com а ти си реши какво искаш, freehostia предлагаха 1 база данни доколкото си спомням. това 5 съм го написал ейтака попринцип мога да раздам доста повече зависи обаче дали си струва....

MontefuckeR каза:
правиш ли разлика м/у хост и домейн?
човека ти предлга ХОСТ а не домейн :?:
ами разясни какво е домейн и какво хост не съм си купувал и незнам - знам единствено, че домейн е урл името на сайта

1. При успех на сайт-а на потребителя давам бонус до 1000мб, зависи от броя на посещенията на сайт-а му, колкото повече толкова по добре :)
2. НЕ ДАВАМ ХОСТИНГ ЗА ХОРА КОИТО НЕЗНАЯТ ЗА КАКВО СЛУЖИ ТОВА ЖИВОТНО!!! :P :P :P

стига спам.
По темата: Браво, това е добре, да се появяват все повече и повече хостове в БГ и 5 бази са екстра.

по темата аз пък мога да кажа само едно ХаХа - пърово, защото става дълга и широка да говоря с тебе, че глупости тъпотии, да се оговаряме 5 дена за да получа хост - да, да тръгнах
второ така както гледам не е никак на харабия, защото ти определяш нещатаи може някой ден някой да си е развил сайта до такава степен, че да има по 1000 посещения на ден както туриста и нещо да ти падне на тебе хоста и неговият сайт да спре или пък нещо тенерви, че сайта му е по-добър от твоя и айде сичката информация заминава ако сайта му автоматично не прави бакъп на файловете на хард диска - Не мИ хАрЕсВа

Foxy каза:
по темата аз пък мога да кажа само едно ХаХа - пърово, защото става дълга и широка да говоря с тебе, че глупости тъпотии, да се оговаряме 5 дена за да получа хост - да, да тръгнах
второ така както гледам не е никак на харабия, защото ти определяш нещатаи може някой ден някой да си е развил сайта до такава степен, че да има по 1000 посещения на ден както туриста и нещо да ти падне на тебе хоста и неговият сайт да спре или пък нещо тенерви, че сайта му е по-добър от твоя и айде сичката информация заминава ако сайта му автоматично не прави бакъп на файловете на хард диска - Не мИ хАрЕсВа

Ох...боже спрете се с глупостите.
1-во ако имаше 1000 уникални потребители ще си купиш хостинг нали? Ако него направиш трябва да си най-тъпия човек на тоя свят да ползваш free.
2-ро ако има 1000 уникални потребители на мен неми е на далавера да го спирам защото единственно му давам хостинг без да правя нищо а банерите ми стоят на сайта му. Чат?
3-то бекъп мога да ти давам всеки ден неми е никакъв проблем, а и в крайна сметка имаш фто потребител можеш да си го смъкнеш и сам а за mysql да ти го дам аз.

айде моля ви без подобни коментари, поради простата причина че са хипер тъпи!!!

des1slav каза:
Foxy каза:

Ох...боже спрете се с глупостите.
1-во ако имаше 1000 уникални потребители ще си купиш хостинг нали? Ако него направиш трябва да си най-тъпия човек на тоя свят да ползваш free.
2-ро ако има 1000 уникални потребители на мен неми е на далавера да го спирам защото единственно му давам хостинг без да правя нищо а банерите ми стоят на сайта му. Чат?
3-то бекъп мога да ти давам всеки ден неми е никакъв проблем, а и в крайна сметка имаш фто потребител можеш да си го смъкнеш и сам а за mysql да ти го дам аз. а и в крайна сметка всеки провайдер може да ти спре страницата, що се отнася за безплатния хостинг който ти дава.

айде моля ви без подобни коментари, поради простата причина че са хипер тъпи!!!
може да не пускаш по две еднакви мнения нали?
това също го има за хостинга, че ще си купиш, но примерно преди имаше един сайт мисля, че се казваше game-haks.free.bg имаше по 400 500 посещения на ден и едва тази година в началото го преместиха на hak-bg.com :x

Несъм забелязвал да има 2 еднакви мнения!
Тоя сайт нещо него виждам.
Като нети харесва несе занимажай! Никой нете кара насила. А Това за сайт-а който както си прецени, дали ще си го премести или не!

des1slav каза:
Несъм забелязвал да има 2 еднакви мнения!
Тоя сайт нещо него виждам.
Като нети харесва несе занимажай! Никой нете кара насила. А Това за сайт-а който както си прецени, дали ще си го премести или не!
ти го каза - нямам намерение повече да пиша в тази тема напразно

Back
Горе