Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Amigo0o каза:Трафика го променили пак на безкраен беше 10 гб даже имам скреен.![]()
PcTuninG каза:Имам платен хостинг при тая компания големи мушеници съжалявам много че платиххх :x
вече 4 месеца съм при тях и нямам абсолютно никъкъв проблем ... и им правя евалата на всичките хора от icn.bg особено на supporta винаги ми е помогнал за каквато и глупост да бях направил ... другото което е администратирам в още сайтове който са хостнати от icn.bg и там няма проблем .... така , че не трябва така да се плюе ...PcTuninG каза:Имам платен хостинг при тая компания големи мушеници съжалявам много че платиххх :x
BUGZ_SY каза:Ами...аз си хоствам сайта при тях от няколко месеца и нямам никакви проблеми освен няколко спираня по 1-2 минути![]()
Свърза ли се със поддръжката?SandPrince каза:BUGZ_SY каза:Ами...аз си хоствам сайта при тях от няколко месеца и нямам никакви проблеми освен няколко спираня по 1-2 минути![]()
при мен цяла една сутрин не беше активен сайта.
пуснаха го чак към обяд![]()
BUGZ_SY каза:Свърза ли се със поддръжката?SandPrince каза:BUGZ_SY каза:Ами...аз си хоствам сайта при тях от няколко месеца и нямам никакви проблеми освен няколко спираня по 1-2 минути![]()
при мен цяла една сутрин не беше активен сайта.
пуснаха го чак към обяд![]()