Хостинг само за 0,90 стотинки на месец

Зададох им въпрос и няма и 2 минути и ми отговориха :) Тия ми допадат ще ги пробвам и ще ви каже впечатления :)

В момента www.icq.bg подарява домейни и хостинг напълно безплатно.
Писах им току що, за да ги питам дали ще спонсорират проект за фен форум на Heroes - отговориха ми след минута, че са готови до няколко минути да ми пуснат домейн и хостинг - само и само да въртя тяхна реклама на сайта. И това става в 01:10 сутринта! :?:

Имам платен хостинг при тая компания големи мушеници съжалявам много че платиххх :x

PcTuninG каза:
Имам платен хостинг при тая компания големи мушеници съжалявам много че платиххх :x

Не забравяй, че туриста не е инструмент с който може да
правиш анти реклама на хостинг компания.
Тук никой не те познава и думата ти тежи колкото.... ми нищо не тежи.
Всеки следващ коментар от потребител с едно мнение и без доводи ще
бъде трит а ИП адреса блокиран.
Нито ги знам нито ме интересуват icq.bg кои са но не може всеки да се логне днес и веднага да почне да плюе по която и да е компания.

За редовен потребител с някаква тежест в този сайт по му отива да дава оценка пред хора дето го познават.

PcTuninG каза:
вече 4 месеца съм при тях и нямам абсолютно никъкъв проблем ... и им правя евалата на всичките хора от icn.bg особено на supporta винаги ми е помогнал за каквато и глупост да бях направил ... другото което е администратирам в още сайтове който са хостнати от icn.bg и там няма проблем .... така , че не трябва така да се плюе ...

аз ползвам icq.bg и да ви кажа хич не знам дали съм доволен
сайтът ми прави сума ти грешки и то все от форума....
с renegat се съмняваме че тези грешки може да са защото не се създав една мноооого важна таблица в БД.
аз дори вече се съмнявам че може и да е от хостинга.
говорих с superhosting.bg - готови са да ми станат спонсор.
но ако ми дойдат достатъчно пари ще взема хост от icn.bg :?

Ами...аз си хоствам сайта при тях от няколко месеца и нямам никакви проблеми освен няколко спираня по 1-2 минути ;)

BUGZ_SY каза:
Ами...аз си хоствам сайта при тях от няколко месеца и нямам никакви проблеми освен няколко спираня по 1-2 минути ;)

при мен цяла една сутрин не беше активен сайта.
пуснаха го чак към обяд :(

нормално е ... всеки един хост спира рано или късно за по 1 - 2 минути ... прави се рестарт на машините и т.н. :?:

SandPrince каза:
BUGZ_SY каза:

Свърза ли се със поддръжката?

BUGZ_SY каза:
SandPrince каза:
BUGZ_SY каза:

Свърза ли се със поддръжката?

да, даже се карах с тях защото имаше проблеми многократно с форума а и с хоста обаче никакъв резултат

SandPrince не знам дали е от хоста !!!!!

може и в друго да е проблема

въпростната таблица беше тази където се записват некви ключове за сесиите и затова не можеше да се логне

Back
Горе