Честита годишнина на мен и форума..

proba

Registered
Честитявам си 5 години от както имам регистрация в този прекрасен web-tourist и който е станал част от моето ежедневие.
Обичам този сайт!
Надявам се още дълги години да съществува и да съм част от него :lol:

Наздраве, @admin

cheers.jpg

Наздраве и на всички други ;)

proba каза:
Честитявам си 5 години от както имам регистрация в този прекрасен web-tourist и който е станал част от моето ежедневие.
Обичам този сайт!
Надявам се още дълги години да съществува и да съм част от него :lol:

Наздраве, @admin

Наздраве и на всички други ;)
Честита годишнина, но само с едно виртуално наздраве ли искаш да минеш :twisted: :twisted: ?

Аз преди един месец на първи октомври съм направил 7 години във форума. :) Живи и здрави ;)

Щом пък си решил, че трябва да празнуваш 5тата година от своята регистрация в сайта - честито и от мен! :)
Аз не знам колко направих, но от доста време не се занимавам с уеб разработка и затова се засичаме само из по-долните раздели на форума(Софтуер/Хардуер, Дъра-Бъра, За сайта, Обяви) :lol:

rosko каза:
Щом пък си решил, че трябва да празнуваш 5тата година от своята регистрация в сайта - честито и от мен! :)
Аз не знам колко направих, но от доста време не се занимавам с уеб разработка и затова се засичаме само из по-долните раздели на форума(Софтуер/Хардуер, Дъра-Бъра, За сайта, Обяви) :lol:

Честито :) Моя акаунт преди 1 месец е направил 7 години и той :))

Получих си и подаръкът (web-tourist support team тениска), благодаря на @admin за което.
Благодаря и на вас, живи и здрави всички :)

proba каза:
Получих си и подаръкът (web-tourist support team тениска), благодаря на @admin за което.
Благодаря и на вас, живи и здрави всички :)

Значи няма да се черпим ? Само виртуално :(

Е ще се черпим като стане време за пиене -> коледните празници и големите снегове.. тогава само се пие :D

Back
Горе