N niki_noki Registered 17 Март 2010 #1 От къде мога да си дръпна четки за рисуване.... Имам предвид рисуване на човешко тяло и т.н Всеедно е молив ... ЧЕТКА ми трябва
От къде мога да си дръпна четки за рисуване.... Имам предвид рисуване на човешко тяло и т.н Всеедно е молив ... ЧЕТКА ми трябва
S SandPrince Registered 17 Март 2010 #2 използвай тези които са си вградени в photoshop-a - променяш просто големина, твърдост и готово. То не е до четки, а до майсторлък...
използвай тези които са си вградени в photoshop-a - променяш просто големина, твърдост и готово. То не е до четки, а до майсторлък...
N niki_noki Registered 17 Март 2010 #3 SandPrince каза: използвай тези които са си вградени в photoshop-a - променяш просто големина, твърдост и готово. То не е до четки, а до майсторлък... Увеличете... Знам, че е до майсторлък, но на мене ми трябва просто такъв тип четка Ако можеш да ми кажеш как настроя четката за да стане като молив
SandPrince каза: използвай тези които са си вградени в photoshop-a - променяш просто големина, твърдост и готово. То не е до четки, а до майсторлък... Увеличете... Знам, че е до майсторлък, но на мене ми трябва просто такъв тип четка Ако можеш да ми кажеш как настроя четката за да стане като молив