Човек за изработка на сайт с познания по Java, PHP и MySQL ?

minkov89

Registered
Здравейте, търся професионалист за изработка на сайт с познания по Java, PHP и MySQL ? Сайтът ще е много простичък, сайт за новини с много малко опции, дори без логин система. Аз ще си напиша HTML и CSS кода. За повече информация, пишете на лични или на backstagent@gmail.com

Извинявай, че ти спамя в темата, но има нещо, което не съм разбрал или ти не си обяснил добре. Написал си Java & PHP, тъй като за сайт e достатъчно само PHP, а джава .. също става ама си малко хамалска работа и не става ясно дали искаш да се смесват 2-та езика или Java ти трябва за друго.

И само да изясним дали нямаш предвид JavaSCRIPT защото, 2-те са съвсем различни. И доста хора ги бъркат само и само да кажат по-кратка дума. Извинявай, ако нещо съм объркал, просто, да е ясно, не само за мен ами и за другите, които ще си предложат услугите. :idea: :?:

Здравей, JavaScript имах предвид. Всъщност не знам дали ще се наложи да се използва. Това зависи от човека, който ще пише кода. Ако си заинтересован, мога да пратя чернови и подробности за сайта.

Back
Горе