Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
:mrgreen: :mrgreen:Angry каза:Ми прати го на някого по скайп и като ти потрябва му кажи да ти го прати.
kriss каза::mrgreen: :mrgreen:Angry каза:Ми прати го на някого по скайп и като ти потрябва му кажи да ти го прати.
хич да не е то по скайпа ще се праща с векове ;d
ем vivacom sux.. кво да кажа.. аз 40 мб ги пращах 7 часа :evil:djman каза:kriss каза::mrgreen: :mrgreen:Angry каза:Ми прати го на някого по скайп и като ти потрябва му кажи да ти го прати.
хич да не е то по скайпа ще се праща с векове ;d
Зависи от нета! :twisted:
DarkAngelOfhope каза:я пробвай Тук
безплатна регистрация и получаваш 20 GB пространство за upload и споделяне на файлове, като нямаш ограничение за времето което да стоят там файловете, стига да влизаш веднъж месечно в профила си
само незнам какъв е максималния размер на качване за един файл
но пък е безплатно ... може да пробваш![]()
не съм пробвал сайта ... ако ти решиш да го пробваш сподели, може да е полезно и за други![]()
ystefanov каза:Знаете ли някой сайт, на който мога да ъплоудна един файл 7бг?
\WowasPhobic каза:DarkAngelOfhope каза:я пробвай Тук
безплатна регистрация и получаваш 20 GB пространство за upload и споделяне на файлове, като нямаш ограничение за времето което да стоят там файловете, стига да влизаш веднъж месечно в профила си
само незнам какъв е максималния размер на качване за един файл
но пък е безплатно ... може да пробваш![]()
не съм пробвал сайта ... ако ти решиш да го пробваш сподели, може да е полезно и за други![]()
ystefanov каза:Знаете ли някой сайт, на който мога да ъплоудна един файл 7бг?
Ако добавиш още 56 GB, може и да ми е в нужда.