M miro91 Registered 10 Март 2008 #5 ето един вид треант: маниа ти начинаещ ли си? маниа: да. хахахааххаха иначе по темата браво добре си се справил ама тая коса стои много искуствено.
ето един вид треант: маниа ти начинаещ ли си? маниа: да. хахахааххаха иначе по темата браво добре си се справил ама тая коса стои много искуствено.
S Sindroma Registered 10 Март 2008 #6 Работиш, малко грубо на моменти. Ако си се старал не е много добре, ако ли само си се пробвал, за първи, втори път то е супер . Все пак резултат има .
Работиш, малко грубо на моменти. Ако си се старал не е много добре, ако ли само си се пробвал, за първи, втори път то е супер . Все пак резултат има .
S SandPrince Registered 10 Март 2008 #7 добре се е получило. ама нещо не стои добре, не знам защо.... може би на самата мацка не и отива.........
добре се е получило. ама нещо не стои добре, не знам защо.... може би на самата мацка не и отива.........
S Sindroma Registered 10 Март 2008 #8 Не стои добре заради светлосенките. Много и блести косата. И е замъглена в единия край. Също така и лицето и е замацано все едно е снимана с лоша камера.
Не стои добре заради светлосенките. Много и блести косата. И е замъглена в единия край. Също така и лицето и е замацано все едно е снимана с лоша камера.
Z zaheto Registered 11 Март 2008 #10 Обърни внимание на тези области, пропуснал си да оцветиш косата там: иначе добре се е получило
I Ins1de Registered 11 Март 2008 #11 Много добре се е получило,но от пръв поглед косата изглежда като пластмасова. :?:
N nikelaz2000 Registered 11 Март 2008 #13 браво като за наченаешт е много добре (не казвам че ас не съм такав)