админ панел

c_mone

Registered
Здравейте занимавам се от скоро със "сайтаджииство" ,работя главно на flash , dreamweaver.Не разбирам от PHP и прочие. В момента правя един сайт и ми трябва инфо как точно да конструирам страницата ,че после да се създаде админ система за вмъкване на нови обяви,снимки ,инфо.малко помощ!!! Благодаря ви !!!

Здравей и добре дошъл в Web-Tourist! :)

За съжаление няма как да ти обясним как да си направиш админ панела от информацията която си предоставил. Тъй като си споменал, че не разбираш от PHP, найстина няма начин и как да ти обясним, по-скоро ще трябва да ти го направим вместо теб.

Ако искаш сайт с проста функционалност, моят съвет към теб е, да отделиш една две седмици в четене на уроци в Интернет за PHP просто да видиш и да разбереш основите на езика след което да се опиташ да си направиш нещата които искаш сам. Естествено срещнеш ли трудност, винаги може да пишеш тук където ще ти помогнем.

Ако ти е спешно и искаш да стане както трябва, тогава те съветвам да платиш на някой да ти го направи.

Благодаря,ще се постарая да схвана,но въпроса ми е мога ли да конструирам страниците с дриймуивър и след това да си направя админ панела или трябва изцяло да е пхп...? Също така имам един проблем,когато конструирах един сайт в началото на тайтъл бях написала enter вместо името което искам да излиза за самия сайт и сега след няколко седмици - да откриваем е в гугъл но вместо " ала бала" излиза enter и отдолу е сайта.Искам да знам при следващото обхождане на гугъл " ще разбере ли"
,че е сменен тайтъла или аз трябва нещо да направя....не съм сигурна ,че ме разбрахте..... :shock: И още начина за класация на начална страница, не говоря за сео или популяризиране в други сайтове ,а какъв е начина да си напред,плащаш на гугъл за реклама или... извинявайте за въпросите ,но чета хиляди статий и пак ми е мътна и кървава...

c_mone каза:
Благодаря,ще се постарая да схвана,но въпроса ми е мога ли да конструирам страниците с дриймуивър и след това да си направя админ панела или трябва изцяло да е пхп...? Също така имам един проблем,когато конструирах един сайт в началото на тайтъл бях написала enter вместо името което искам да излиза за самия сайт и сега след няколко седмици - да откриваем е в гугъл но вместо " ала бала" излиза enter и отдолу е сайта.Искам да знам при следващото обхождане на гугъл " ще разбере ли"
,че е сменен тайтъла или аз трябва нещо да направя....не съм сигурна ,че ме разбрахте..... :shock: И още начина за класация на начална страница, не говоря за сео или популяризиране в други сайтове ,а какъв е начина да си напред,плащаш на гугъл за реклама или... извинявайте за въпросите ,но чета хиляди статий и пак ми е мътна и кървава...

Здравей отново.

мога ли да конструирам страниците с дриймуивър и след това да си направя админ панела или трябва изцяло да е пхп...?
Можеш да си направиш дизайна на страниците в Dreamweaver и веднъж след като си доволна от финалният резултат просто трябва да промениш разширението на файла. Тоест вместо .html да направиш файла да бъде .php. Това е всичко, нищо от това над което си работила в самият Dreamweaver не трябва да се променя.

Също така имам един проблем,когато конструирах един сайт в началото на тайтъл бях написала enter вместо името което искам да излиза за самия сайт и сега след няколко седмици - да откриваем е в гугъл но вместо " ала бала" излиза enter и отдолу е сайта.Искам да знам при следващото обхождане на гугъл " ще разбере ли"
,че е сменен тайтъла или аз трябва нещо да направя....не съм сигурна ,че ме разбрахте..... :shock:
До колкото разбирам когато е качен в Интернет сайта е имал за title думата 'Enter', Google е посетил сайта и го е запаметил така и сега когато напишеш сайта в Google излиза с title 'Enter' в търсачката. Ако правилно съм разбрал, веднъж след като сложиш за title думата която искаш след време Google ще започне да показва резултата с новият title. За съжаление никой не може да каже след колко точно време.

И още начина за класация на начална страница, не говоря за сео или популяризиране в други сайтове ,а какъв е начина да си напред,плащаш на гугъл за реклама или... извинявайте за въпросите ,но чета хиляди статий и пак ми е мътна и кървава...
Програмата в която плащаш на Google за да се появява реклама на сайта ти в търсачката се нарича 'Adwords'.

Сайта в който трябва да се регистрираш за да ползваш тази услуга е - www.google.bg/AdWords

Повече информация за услугата може да видиш тук: http://adwords-bg.blogspot.co.uk/

Поздрави,
qazxsw :)

Back
Горе