MontefuckeR
Registered
Става въпрос за този сайт.
Давайте предложения какво да сложа като аксесоари!
Давайте предложения какво да сложа като аксесоари!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
остави го пича беMalfurion каза:Виж сега... какво ти представлява сайта... купища функции направени със готови скриптове и инклудване... вярно има и полезни но всичко е наготово + дизаин... единственото полезно нещо са програмите.... и за тях ти благодаря.... но всичко друго е готово и е безсмислено... по добре един сайт да има по малко функции, но по полезни а не 1000 неща но безсмислени... практиката го показва... преди и аз исках сайта ми да има 30000 неща ама разбрах че е безсмислено... помисли си...
А друго нещо... можеш да добавиш форма за добавяне на обяви... ще е полезно![]()
Аз мисля че Malfurion ти каза че не е хубаво да има 100 безмислени фукции а ти си настояваш по добре му измисли 1 полезна функция и готово ти си направил миш-маш............ :evil:MontefuckeR каза:аз исках да ми кажете какви функции да добавя а вие ми казвате ,кое е готово и кое не е а колкото до дизайна аз съм си го правил лично, а това дето казваше за готово не правилно, да не кажа ,че и този сайт има готови емотиконки...така ,че ако нямаш това което търся не пиши.Благодаря все пак