B Black Registered 9 Юли 2007 #1 Трябва ми мод с който да се дават точки на потребителите и да се вижда колко урока е написал Имаше някаде в уеб-тоурист този мод ама нещо него намирам
Трябва ми мод с който да се дават точки на потребителите и да се вижда колко урока е написал Имаше някаде в уеб-тоурист този мод ама нещо него намирам
D dashe Registered 9 Юли 2007 #2 Black каза: Трябва ми мод с който да се дават точки на потребителите и да се вижда колко урока е написал Имаше някаде в уеб-тоурист този мод ама нещо него намирам Увеличете... Мод като този или мод .. които като пуснеш мнение или тема ти тава пари.. Това е Cash mod. А мода които е тук админа сиго е писал.. Едвали ще го даде
Black каза: Трябва ми мод с който да се дават точки на потребителите и да се вижда колко урока е написал Имаше някаде в уеб-тоурист този мод ама нещо него намирам Увеличете... Мод като този или мод .. които като пуснеш мнение или тема ти тава пари.. Това е Cash mod. А мода които е тук админа сиго е писал.. Едвали ще го даде