дизайн на сайт за интериор

SandPrince

Registered
заех се да променям дизайна на сайта на баща ми , който е за интериорен дизайн.

ето какво съм направил до сега

geedesign.jpg

не ми харесва тоя ефект на менюто ама той така го искаше...

кажете какво мислите

много е дървено
Нали все пак е сайт на дизайнер.
Ако така започва сайта какво ли ще получа ако си поръчам дизайн на жилището??????????

SandPrince не е задължително навсякъде да го има тоя издълбан ефект ;) Мисля че е достатъчно само горе на логото, което между впрочем много добре се е получило! Успех

zaheto каза:
SandPrince не е задължително навсякъде да го има тоя издълбан ефект ;) Мисля че е достатъчно само горе на логото, което между впрочем много добре се е получило! Успех

знам, казах му го ама той така го искаше... :wink:

Общо взето го почни на ново. Махни този фон на хедъра и остави само логото или го остави фона със снимката, но махни bevel & emboss-a и stroke-а. Оправи шрифта на подтекста. Навигацията е отвратителна. На полето за login е отвратителен този stroke. Другите полета им оправи фона на заглавията. Избери някоя по-хубава цветова схема. Не мися, че е нужно да отделяш толкова място да TYXO брояча и Web Counter-а. Успех :)

SandPrince каза:
zaheto каза:

знам, казах му го ама той така го искаше... :wink:

е щом така е искал.... карай да върви

Back
Горе