Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И на мен нещо не ми харесва това място сякаш е мн "отделено" от сайта.Може би трябва да го направиш кам него да се преливат цветовете защото това черно е мн. тъмно нз. и аз, но според мен така не е мн. добреcToKaTa каза:това място нз що но не ми харесва-
![]()
PoDMaTRiX каза:
PoDMaTRiX каза:Да започна ли, ок щом искаш. В един сайт важното нещо е да има добро разпределение на нещата, тук май няма такова. Сайт не означава само уеб дизайн, трябва да има четимост, тук малко зор да я има. Общо взето навигацията е сложена на доста кофти място. Хедърът е отвратителен, знам, че това е логото на играта, но поне да го беше съчетал по някакъв начин. Имаш много празно място, дори и да добавиш текст на местата определени за това, пак ще си е празно. Къде ти е фуутера, опа май липсва (не че е задължителен, но придава завършеност). Като заговорих преди малко за "така определените" места за текст. Не мисля, че "последните теми от форума" са по-важни от "новините", на които е отредено доста оскъдно място. Общо взето е действано без замисъл и затова ти препоръчвам File > New![]()
Ubisoft :?:SandPrince каза:имам още един въпрос - какво мислите че трябва да има на индекс страницата освен последните теми и новините.
dashe каза:Ubisoft :?:SandPrince каза:имам още един въпрос - какво мислите че трябва да има на индекс страницата освен последните теми и новините.
Просто погледни от официялния сайт..
Ако някои може да спретне и такава галерийка ще е супер!![]()
Ето за галерийката дето ти викам..SandPrince каза:dashe каза:Ubisoft :?:SandPrince каза:имам още един въпрос - какво мислите че трябва да има на индекс страницата освен последните теми и новините.
Просто погледни от официялния сайт..
Ако някои може да спретне и такава галерийка ще е супер!![]()
нещо не те разбрах. какво за убисофт и каква галерия. аз питам за индекса
Дано стане по добреSandPrince каза:ааааааааа ясно.
е то за банерите на убисофт и за другите игри ще ги има разбира се :?:
сега ще почна наново нещичко да видим какво ще стане.
dashe каза:Дано стане по добреSandPrince каза:ааааааааа ясно.
е то за банерите на убисофт и за другите игри ще ги има разбира се :?:
сега ще почна наново нещичко да видим какво ще стане.
И дай да гледаме пак ..
:?:
dashe каза:Сега е 100 пъти по добре..
Но..Това със времето качи ли е малко урафъно..
И са много слаби цветовете.. смисал светли избледнели..
Ъм..Новини трябва да е по голяма от темите за форума..
И както напреди което ме нерви много..
Са тези згради..
Напредиии не стига че беше една ме нервеше ами сега и две...
Поне една зграда и нещо различно..
Защо не ги махнеш и да сложиш дахака..и още нещо но да е различно
Ако можеш поне до червеното на принца да изветлиш мъглата и повече згради...
Като цяло това е![]()