дизайн на фен сайт - дайте мнение

SandPrince каза:
еее остана ми време да направя и третата версия:
popbgfan.jpg
Малко увеличи brightness-a на принца, иначе е супер. (При мен почти не се вижда)

провах. но като го увелича и се пръкват некви гадни точки по фигурата - качеството се разваля

Като цяло същата работа. Човек замисял ли си се, че този сайт ще е много тежък? Май не. Виж сега текст на уеб дизайн се пише на none, а не на smooth и тнт. Тази навигацията просто нз ка ще я напарвиш с тези outer glow-ве. То ще стане с картинки, но ще е тежичко леко. Когато правиш един дизайн мисил си ка ще го коднеш после. Прави нещата, така че да можеш да ги нарежеш :)

PoDMaTRiX каза:
Като цяло същата работа. Човек замисял ли си се, че този сайт ще е много тежък? Май не. Виж сега текст на уеб дизайн се пише на none, а не на smooth и тнт. Тази навигацията просто нз ка ще я напарвиш с тези outer glow-ве. То ще стане с картинки, но ще е тежичко леко. Когато правиш един дизайн мисил си ка ще го коднеш после. Прави нещата, така че да можеш да ги нарежеш :)

за рязането няма проблем.
иначе си прав за текста - трябваше наистина на none да го напиша но не се сетих :oops:

И трите варианта са добри... на първия отстрани можеш да сложиш баннерчета (по-тъмни) втория е просто супер... а третия е съваршен... имаш дарба и желание...а това е всичко което ти трябва... супер е... БРАВО!

Malfurion каза:
И трите варианта са добри... на първия отстрани можеш да сложиш баннерчета (по-тъмни) втория е просто супер... а третия е съваршен... имаш дарба и желание...а това е всичко което ти трябва... супер е... БРАВО!

абе май ще почна и вариант 4 скоро време :D

хах дано .. ;)
И дай нещо по така.. дане е черен фон магла и такива ... :)

dashe каза:
хах дано .. ;)
Как да не е тъмно като 2/3-ти от играта са тъмни места...

Malfurion каза:
dashe каза:
хах дано .. ;)
хаха мерси че ми каза все едно не знаех ...
Давам му предложения бе ...
Ако не ти харесва ... :x

dashe каза:
Malfurion каза:
dashe каза:
хах дано .. ;)
хаха мерси че ми каза все едно не знаех ...
Давам му предложения бе ...
Ако не ти харесва ... :x

ти виждал ли си официалните сайтове.
там черното преобладава.
искам да направя сайта така че да се придържа към официалните сайтове а не сглобяван едно към гйотери

Back
Горе