datamatrix
Registered
Малко увеличи brightness-a на принца, иначе е супер. (При мен почти не се вижда)SandPrince каза:еее остана ми време да направя и третата версия:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Малко увеличи brightness-a на принца, иначе е супер. (При мен почти не се вижда)SandPrince каза:еее остана ми време да направя и третата версия:
![]()
PoDMaTRiX каза:Като цяло същата работа. Човек замисял ли си се, че този сайт ще е много тежък? Май не. Виж сега текст на уеб дизайн се пише на none, а не на smooth и тнт. Тази навигацията просто нз ка ще я напарвиш с тези outer glow-ве. То ще стане с картинки, но ще е тежичко леко. Когато правиш един дизайн мисил си ка ще го коднеш после. Прави нещата, така че да можеш да ги нарежеш![]()
Malfurion каза:И трите варианта са добри... на първия отстрани можеш да сложиш баннерчета (по-тъмни) втория е просто супер... а третия е съваршен... имаш дарба и желание...а това е всичко което ти трябва... супер е... БРАВО!
Как да не е тъмно като 2/3-ти от играта са тъмни места...dashe каза:хах дано ..
И дай нещо по така.. дане е черен фон магла и такива ...![]()
хаха мерси че ми каза все едно не знаех ...Malfurion каза:Как да не е тъмно като 2/3-ти от играта са тъмни места...dashe каза:хах дано ..
dashe каза:хаха мерси че ми каза все едно не знаех ...Malfurion каза:Как да не е тъмно като 2/3-ти от играта са тъмни места...dashe каза:хах дано ..
Давам му предложения бе ...
Ако не ти харесва ... :x