доунлоад ботон

tsvetelidonov

Registered
Преди няколко дни попинтах как да си направя доунлоад бутон ако файловете които ще теглят хората са във торент сайт .. и ми беше отговорено :) Сега обаче искам да попитам как да си направя пак такъв бутон обаче фаиловете да са на сървара на който е качен сайта ми .. например 2 клипа на сървара качени АВИ и да могат хората да ги изтеглят от там направо.. дано текста е разбираем :Д мерси на сички.
И другото което искам да питам е как се качват мп3 и клипчета за гледане и слушане .. без да са качени във ютуб или вибокс .. какъв плеар да използвам ? как да го кача или изобщо как става цялата работа .. понатоварих ви малко :Д дано има някой които да ми отговори мерси
И искам да предопредя, че със ПХП до сega не съм работил и изобщо незнам за какво сатава на въпрос .. на мен ми е даден само да пиша един линк със фтп и да качвам и свалям фаилове.. и преди съм се мъчил да си правя някви пхп-та но не се получи нищо .. мисля че защото не са били качени в сървар а си бяха на моя комп .. ако има нещо по специялно за пхп казваите .. ето го и сайтчето ми www.pleven-bilki.com ако има нещо което съм попитал не на място и ви се е сторило смешно сру ама от скоро се занимавам :)

Не е хубаво да имаш файлове директно на твой сървър - това те прави нарушител на авторските права (не ,че предлагането на линкове не е почти същото) но все пак се замисли хубаво преди да започнеш.Иначе по въпроса ти:
PHP script

А иначе ако си платим за правата и т.н какъв хостинг план да си изберем когато файловете са качени на сървъра /включително и филми и други големи по размер файлове/? В смисъл за какъв размер на паметта става въпрос при положение че често ще добавям нови файлове?

Back
Горе