едит на една картинка

svilkata12

Registered
Здравейте! Значи трябва ми някой да махне този текст от тази картинка:
banner1.gif

и да пише:

BitTOP
GAMES PORTAL

със същите размери и ако може със същия шрифт плссссссс много ми трябва плссссс.

всъщност искаш нов надпис със същият ефект нали?
п.п. в аватара ти пише "фотошоп маняк"

petri4kov каза:
значи искам само текста да се махне и след като остане това сивото и върху него да бъде написано "BitTOP GAMES PORTAL"
Значи "BitTOP" да бъде по средата на картинката също и "GAMES PORTAL" да бъде по средата обаче под "BitTOP"
БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :)

П.П.:Това че на аватара ми пише "Photoshop Маняк!" това не значи че разбирам всичко от Фотошопа само някои работи

Е баце не искам да те обиждам ама значи нищо не разбираш, това е супер лесно, гледай уроци!!!

не се ежи много, защото не е толкова лесно ;) (ако можеш ти направи го ;) )

zaheto

ти големият професионалист му го направи нали си мн добър, не се ежа и си признавам че не разбирам мн а не като някои др. само се хвалят
Пфф не съм професионалист и не изобщо трудно(нямам шрифта, но ако държиш мн можеш и са да си направиш шрифт)

bahtilesnoto.gif

Не ми харесва тонът ти!!!! Или аз недовиждам или незнам, но никъде в поста си не съм казал, че съм професионалист или че ти не разбираш от фотошоп!!!!

zaheto

svilkata12 каза:
petri4kov каза:
значи искам само текста да се махне и след като остане това сивото и върху него да бъде написано "BitTOP GAMES PORTAL"
Значи "BitTOP" да бъде по средата на картинката също и "GAMES PORTAL" да бъде по средата обаче под "BitTOP"
БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :)

П.П.:Това че на аватара ми пише "Photoshop Маняк!" това не значи че разбирам всичко от Фотошопа само някои работи

Утре ако имам време ще ти го направя

hrishinka не че не разбирам а фотошопа ми не потдържа това което е описано в урока и затова не мога да го направя.

zasheto мерси много :) чакам с нетърпение

Аз имам подобен шрифт ейсегичка ще ти направя обаче текста да бъде на един ред или на два както е. Както и да е ще ти направя два варианта. след 5-6 мин съм готов.

svilkata12 каза:
banner1.gif

и да пише:

BitTOP
GAMES PORTAL

със същите размери и ако може със същия шрифт плссссссс много ми трябва плссссс.

519221_orig.jpg

hapa каза:
svilkata12 каза:
banner1.gif

и да пише:

BitTOP
GAMES PORTAL

519221_orig.jpg
hapa не точно така без белия фон и да е .gif ако можеш ми го направи.
И все пак ще изчакам и miro91

Back
Горе