едно дизайнче на джубокс

SandPrince

Registered
за около 20 минути вижте какво скинче на сайт-джубокс спретнах.

просто ей така си го направих , иначе няма да го ползвам за никъде.
ама ей така за спорта , да не губя тренинг :D :D :D

djbox_by_sandprince.jpg

искаш ли да направим нещо такова... дизайна от теб кодинга от мен ( да не губя тренинг :D )

stjor каза:
искаш ли да направим нещо такова... дизайна от теб кодинга от мен ( да не губя тренинг :D )

ами може.
ама напоследък съм доста зает....
за туй дето го направих просто имах малко фрии време...

Тези оранжеви строукове ми бъркат в мозъка. Хедъра е ако оправиш фона му може и да стане. Търсачката е доста голяма, просто няма смисъл да заема толкова място. Това добави песен не стои добре така. Фуутъра го направи по-малко видим, той също заема доста излишно място.

Хубаво е дизайнчето. За 20 минути толкова -да наистина.

Но тия "Болчета" не виждаш ли, че не си пасват нещо?

PoDMaTRiX каза:
Тези оранжеви строукове ми бъркат в мозъка. Хедъра е ако оправиш фона му може и да стане. Търсачката е доста голяма, просто няма смисъл да заема толкова място. Това добави песен не стои добре така. Фуутъра го направи по-малко видим, той също заема доста излишно място.

абе добре са си оранжевите строукчета. какво им е...
а и оранжевото иделано си пасва с черното и неговите цветови гами. :wink:

SandPrince каза:
PoDMaTRiX каза:

абе добре са си оранжевите строукчета. какво им е...
а и оранжевото иделано си пасва с черното и неговите цветови гами. :wink:

Ти му говориш, то си знае неговата, но както си решиш.

PoDMaTRiX каза:

Ти си някакъв много странен човечец...1 път не съм видял едно хубаво мнение от тебе...да не си болен от нещо.
Точно на това оранжевото там му е мястото...Play'a Pouse'а и Stop'a трябва да се набиват на очи.По добре от колкото да търсиш 20 минути Плей'а.
Дизайта е супер готин браво.

Човека го е правил на бързо за 20 минути.Даже не имал такава идея.Дошло му е отвътре и го е направил.За това време и на това ниво е много добре все пак не е професионалист.

SandPrince каза:
stjor каза:

ами може.
ама напоследък съм доста зает....
за туй дето го направих просто имах малко фрии време...
Това е онлайн джубокс нали...?Я дайте линк за подобен...Че и аз мисля да направя такова(за дизай говоря) :D

BaHKaTa каза:
Ти си някакъв много странен човечец...1 път не съм видял едно хубаво мнение от тебе...да не си болен от нещо.
Точно на това оранжевото там му е мястото...Play'a Pouse'а и Stop'a трябва да се набиват на очи.По добре от колкото да търсиш 20 минути Плей'а.
Дизайта е супер готин браво.

Ми не не съм болен. Пускат тук за критика нали? Какъв е смисълът да казвам "Сепер е" при положение, че не е и автора само да се залъгва. Не мислиш ли, че е по-добре да знае къде са му кусурите, за да не ги допуска отново? А ако толкова ви пречи критиката ми ще спра да пиша и във този форум и се надявам да сте доволни! Само където не мога да разбера защо не понасяте критика. От критика се учи и то доста.

Не е за критиката...просто точно това с цвета на play'a и другите бутони е много подходящо да е оранжево...Набива се на очи...ми нали това е контролния панел на тоя плейър нормално е да се набива на очи.

Да съм казвал нещо за копчетата? Не съм. Казах, че оранжевия строук (рамка) на всичките отделни части е ненормално дразнещ. Относно бутоните, може да ги подредиш по-добре и на някое по-видимо място.

PoDMaTRiX каза:
Да съм казвал нещо за копчетата? Не съм. Казах, че оранжевия строук (рамка) на всичките отделни части е ненормално дразнещ. Относно бутоните, може да ги подредиш по-добре и на някое по-видимо място.

а защо те дразни оранжевия строук. обоснови се.
на мен критиката не ми пречи стига да е обоснована. :wink:

Back
Горе