едно темплейтче

SandPrince

Registered
хора много ви моля за помощ!!! намерих си един темплейт подходящ за форума на бъдещия ми сайт....но не мога да го дръпна! айде който може да ми го свали!
ето темплейта:
http://www.templatemonster.com/website-templates/13417.html

много ми трябва!!!благодаря ви!

hishnika каза:
Не е точно същият но Виж

мне, не става !!! трябва ми другия защото prince of persia е там както виждаш а аз ще правя такъв сайт на тази тематика!!!

SandPrince каза:
хора много ви моля за помощ!!! намерих си един темплейт подходящ за форума на бъдещия ми сайт....но не мога да го дръпна! айде който може да ми го свали!
ето темплейта:

Това не е темплейт за форум.

porostorm каза:
SandPrince каза:
ето темплейта:

Това не е темплейт за форум.

е как да не е!????

Ами просто не е. Това е темплейт, но не е предвиден за никоя система. Идеята е че ако искаш да направиш форум, може да се опиташ да прогодиш темплейта, а също така е възможно човекът, който го е направил да го предлага в пакет с дадена негова форум система. Попринцип ако форумът ти е phpbb не е чак толкова трудно да се направи такава тема.

pszone каза:
Ами просто не е. Това е темплейт, но не е предвиден за никоя система. Идеята е че ако искаш да направиш форум, може да се опиташ да прогодиш темплейта, а също така е възможно човекът, който го е направил да го предлага в пакет с дадена негова форум система. Попринцип ако форумът ти е phpbb не е чак толкова трудно да се направи такава тема.
хм....значи пак опираме до photoshop-a.... добре аз мога да направя скина на photoshop-a ама после как да го направя за темплейт за phpBB форума така че да действа!!!!!!!??????????????????????????

Аз бих се опитал да го направя (вече съм правил няколко темплейта), но наистина в момента нямам време. Попринцип ако искаш да запазиш точно тази структура трябва да се променят една голяма част от файлоевете на твоя темплейт - viewforum, viewtopic, index и т.н.Единствено може малко зор да се извади с последните теми от форума, но и това трябва да си има решение.

аз дизайна на форума ще го врътна на photoshop-a но от там на татък не знам какво да правя!!! а това за последните теми не ми трябва !!! може и без него!!! ако аз направя дизайна на форума ти ще го направиш ли на темплейт!???

Абе човек, какво толкова трудно виждаш бе. Отваряш три файла и едитваш и си правиш каквото щеш!

index_body.tpl
overah_header.tpl
overal_footer.tpl

.

porostorm каза:
Абе човек, какво толкова трудно виждаш бе. Отваряш три файла и едитваш и си правиш каквото щеш!

index_body.tpl
overah_header.tpl
overal_footer.tpl

.

а по точно!!! то така е много лесно - ама като не знам какво и как да редактирам!!!!!!

Еми като незнаеш не се захващай.

иначе пробвай да ги отвориш с някоя програма front page fream ..

porostorm каза:
Еми като незнаеш не се захващай.

иначе пробвай да ги отвориш с някоя програма front page fream ..

ами не става ли като замстя оригиналните изображения но със същите имена,формати и размери с мои картинки!??????

Back
Горе