L Lorm3x Registered 29 Януари 2010 #1 Защо не ми дава да пускам теми в форума ? от къде и какво да оправя.. ако е от правата кажете как да са че не ги разбирам нещо :idea:
Защо не ми дава да пускам теми в форума ? от къде и какво да оправя.. ако е от правата кажете как да са че не ги разбирам нещо :idea:
1 12345678901 Registered 29 Януари 2010 #2 Lorm3x каза: Защо не ми дава да пускам теми в форума ? от къде и какво да оправя.. ако е от правата кажете как да са че не ги разбирам нещо :idea: Увеличете... не от правата ти преименувай папката en на bg в темата ти и ще се оправи
Lorm3x каза: Защо не ми дава да пускам теми в форума ? от къде и какво да оправя.. ако е от правата кажете как да са че не ги разбирам нещо :idea: Увеличете... не от правата ти преименувай папката en на bg в темата ти и ще се оправи
L lub4o Registered 29 Януари 2010 #3 Влизаш в папката на темата която използваш после Imageset и има една папка EN преименуваш я на bg
L lub4o Registered 29 Януари 2010 #5 Влез в настройките на форумите и виж какви права и задал може да си задал права САМО ЗА ЧЕТЕНЕ разгледай внимателно Права на форумите За да ги настроиш така влизаш в права после избираш това: И после И ги правиш правата както ти показах на първата снимка
Влез в настройките на форумите и виж какви права и задал може да си задал права САМО ЗА ЧЕТЕНЕ разгледай внимателно Права на форумите За да ги настроиш така влизаш в права после избираш това: И после И ги правиш правата както ти показах на първата снимка