имам adsence реклама но не знам какво да правя!

SandPrince

Registered
такаааа
най накрая ме одобриха за adsence и съм адски радостен.
тръгнах да генерирам код и стигнах до часта където трябва да избирам някакви канали. минах избирането на палитри , белязах долу "Показване на социални реклами" и дадах Напред.
и стигнах до тея канали. и кво да правя ся.
добавих няколко сайта натиснах Напред и ми генерира код
турнах го на сайта ми ама нещо май не съм го направил както трябва щото вижте какво излиза
http://www.impact-bg.net/index.php - най-долу над рекламата на albena.bg и icn.bg
така ли трябва да е???
май не!

Майче има :Д

234.JPG

Трябва му малко време за да тръгне. Аз като погледнах сайта видях нормална рекламка за Газови инсталации :)

Добре е тези рекламки да ги качиш по нагоре в сайта си така повече хора ще ги видят и има вероятност да кликнат.

SandPrince каза:
a как се настройва сметката за разплащане?
Дават ти я или по кориер или по банката.Това си го виж в профила ти

Значи в сайта гледам колко пари съм събрал до момента и ми пише: US$ 4,46.
А на колко български лева се равняват US$ 100

е добре де - всеки ден си кликам по веднъж на рекламите ама сметката не ми се увеличава.
потвърдих на кой адрес да ми пращат чека с куриер ама пак не става.
що така?

Не трябва да си цъкаш сам на рекламите, за да не изгориш. Прочети условията за ползване ;)

HunteR каза:
Значи в сайта гледам колко пари съм събрал до момента и ми пише: US$ 4,46.
А на колко български лева се равняват US$ 100

Сто долара са ти 143 лева, т.е. един долар е 1,43 лв

Acho каза:
Не трябва да си цъкаш сам на рекламите, за да не изгориш. Прочети условията за ползване ;)

това го знам.
аз кликам веднъж само на ден.
а и даже да кажа на някой в скайп примерно да кликне пак са си 0

SandPrince каза:
е добре де - всеки ден си кликам по веднъж на рекламите ама сметката не ми се увеличава.
потвърдих на кой адрес да ми пращат чека с куриер ама пак не става.
що така?

Оу... :?

admin каза:
SandPrince каза:
Acho каза:

това го знам.

Ау... :?

това Ау лошо ли е!
ако да спирам да кликам на ден.
но дори друг да кликне сметката ми не нараства!

SandPrince каза:
admin каза:
SandPrince каза:
това го знам.

Ау... :?

това Ау лошо ли е!

Направо е мега турбо бета лошо.
С неясни последствия.

admin каза:
SandPrince каза:
admin каза:

това Ау лошо ли е!

Направо е мега турбо бета лошо.
С неясни последствия.

:oops: спирам!
а иначе като дам на период/вчера/последните седем дни - има кинти - да не би да показва на ден колко има.
и защо горе ми пише:
В момента Вашите плащания са задържани. За освобождаване на плащането е необходима реакция от Ваша страна. Повече подробности...

какво да го правя това

SandPrince каза:
:oops: спирам!
а иначе като дам на период/вчера/последните седем дни - има кинти - да не би да показва на ден колко има.
и защо горе ми пише:
В момента Вашите плащания са задържани. За освобождаване на плащането е необходима реакция от Ваша страна. Повече подробности...

какво да го правя това
какво пише като цъкнеш Повече подробности

ами вади това
http://web-tourist.net/project/sandprince/ad.jpg

като кликна на
Необходимо действие
Моля подайте Вашата данъчна информация

вади
Данъчна информация

Не е подадена - Плащанията ще бъдат задържани, докато не подадете Вашата данъчна информация.
с бутон "Подайте информацията си сега"

кликам на него и ме пита
Вие сте гражданин на САЩ, гражданин със статут на постоянно пребиваващ в САЩ, американска корпорация или американско дружество.
бележа - "НЕ"
вади
Притежавате ли оборудване в САЩ, което е свързано с Вашето участие в AdSense?

Това включва притежаването на хостинг услуга или на уеб сървър в САЩ. Ако просто използвате или наемате от американска хостинг компания, можете да изберете "Не" за този въпрос.
блежа - "НЕ"

вади
Имате ли служители в САЩ, които са свързани с Вашето участие в AdSense?

Това включва служители, ангажирани със създаването, поддръжката, маркетинга и поддръжката на Вашия сайт и др.
бележа - "НЕ"

и светва бутона "Напред" натискам го и ме прехвърля на страница със следния текст
Декларация за липса на дейности в САЩ

Моля подпишете и потвърдете следната информация. С кликването на бутона "Подаване на информацията", Вие се съгласявате, че:

Издателят декларира и гарантира, че няма служители или оборудване, намиращи се в Съединените щати ("дейности в САЩ"), участващи по какъвто и да е начин в приходите, които са генерирани или ще бъдат генерирани като резултат от участието на издателя в програмата Google AdSense Online. Терминът "дейности в САЩ" включва, но не се ограничава само до притежанието на уеб сървър или хостинг услуга в САЩ или наемането на служители в САЩ, които се занимават с някоя от следните дейности:

1. изграждане и пускане на уеб сървър, хостинг услуга или уебсайт на издателя
2. разработване на съдържание за уебсайт на издателя
3. маркетинг за изграждане на потребителска база за сайт на издателя
4. телефонна поддръжка за сайт на издателя
5. закупуване на продукти за сайт на издателя
6. поддръжка на сайт на издателя

Подпис на издателя или на официално упълномощен представител на издателя (въвеждането на името Ви в полето по-долу е равносилно на Вашия подпис) ///тук има поле което трябва да попълня но не знам какво да пиша - моето име ли?///

аз го разбирам така - в това поле трябва да въведа име на човек живеещ в САЩ на който да пращат мангизите и те да ги пращат на мен!?
какво да правя на тази страница?

Пишеш си името. Не си кликаи по рекламите нито караи някои да клика че Г са много строги. Имаш кликове по 0.00 защото рекламодателя е дал 1ц и ти взимаш процент от това което е три знака след десетичната запетая... Поне до този извод стигнахме като се обсъждаше темата при нас...

Back
Горе